Κυριακή, 28/04/2024 | 22:51

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φρενίτιδα ενθουσιασμού, πανικός συμμετοχών, κοπή πίτας και τελετή έναρξης!

1021 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/01/2024, 10:42 πμ | 0 σχόλια

Έρχονται πάλι εκείνες οι πολύχρωμες μέρες που χάρη στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, όλη η Ήπειρος, η Αιτωλοακαρνανία, η Λευκάδα και άλλες περιοχές της χώρας γίνονται μια τεράστια αγκαλιά θετικής ενέργειας.

Γκρουπ που είναι έτοιμα από πολύ νωρίς και δηλώνουν συμμετοχές που αναμένεται να ξεπεράσουν και τις 6 χιλιάδες (!!!) συμμετοχές του περσινού Καρναβαλιού, “Μικρή Βενετία”, “Αποκριάτικος Γάμος”, “Κόκκινος Χορός”, “Disco Party”,Καρναβαλοδρώμενα είναι μόνο μερικές από τις εκδηλώσεις του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρναία, που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Για να δηλώσετε το θέμα σας, να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είτε στέλνετε email στο komitatoprevezas2006@gmail.com είτε επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τους Σπύρο Πλέουρα(6947565249), Χρήστο Λούπα (6945215266), Βάσω Λαδιά (6987332613).

Μπροστά μας όμως από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας είναι η κοπή πίτας και η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού!

Το Μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, αυτό που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο, έχει την πρώτη του συνάντηση το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Η πρώτη μεγάλη συνάντηση της  παρέας του Κομιτάτου λοιπόν γίνεται το Σάββατο 27 Ιανουαρίου με την κοπή της πίτας του στο εστιατόριο-Ταβέρνα το “ΒΑΘΥ”  στην Πρέβεζα.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη μεγάλη δημόσια  συνάντηση των μελών και των φίλων του Κομιτάτου στην Πρέβεζα, σε μια βραδιά με κέφι, χαλαρή διάθεση δώρα, αλλά και ένα ιδιαίτερο ταξίδι για δύο άτομα που θα κληρωθεί κατά την κοπή της πίτας.

Η βραδιά περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και ώρα προσέλευσης είναι η 20.30.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “ΒΑΘΥ” στην Πρέβεζα, το Κομιτάτο μας περιμένει…

Το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας απευθύνει πρόσκληση σε χορευτικά και θεατρικά  σχήματα σχετικά με την επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Σε ότι αφορά το τελετουργικό μέρος της επίσημης τελετής έναρξης του Καρναβαλιού από το Κομιτάτο και τον Δήμο Πρέβεζας φέτος θα υπάρξει ειδική αναφορά σε χορευτικά τραγούδια γνωστών συνθετών από τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, γι’ αυτό και τα ενδιαφερόμενα χορευτικά σχήματα καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους άμεσα! Να συμπληρώσουμε ότι στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί και η συναυλία με την Αναστασία, περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν με την ανακοίνωση του ολοκληρωμένου προγράμματος της τελετής. Ο χρόνος τρέχει και μαζί με αυτόν και οι διαδικασίες της όσο το δυνατόν αρτιότερης επίσημης τελετής έναρξης του Καρναβαλιού. Θεατρικά σχήματα, Χοροδιδάσκαλοι, Δασκάλες χορού και σύλλογοι καλούνται να επικοινωνήσουν είτε μέσω email στέλνοντας τη συμμετοχή τους και τα στοιχεία τους στο komitatoprevezas2006@gmail.com είτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τους Θωμά Τσούνη (6937287704), Βάσω Λαδιά (6987332613), Σπύρο Πλέουρα(6947565249), Χρήστο Λούπα (6945215266).

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας δεν είναι Αποκριάτικος οργανισμός της μιας βραδιάς ή της μίας παρέλασης. Είναι έρωτας, αλλά όχι έρωτας της μιας βραδιάς, είναι έρωτας με διάρκεια και πολλές όμορφες εκδηλώσεις!

Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα