Κυριακή, 28/04/2024 | 07:02

Η κοπή πίτας του Κομιτάτου προάγγελος του Καρναβαλικού μεγαλείου στην Πρέβεζα μικρές και μεγάλες Απόκριες!

948 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/01/2024, 11:21 πμ | 0 σχόλια

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το εστιατόριο-ταβέρνα “ΒΑΘΥ” στην Πρέβεζα το Σαββατόβραδο 27 Ιανουαρίου στην κοπή πίτας του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Το κατάστημα ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ο Μιχάλης Γιολμάς έπαιξε πολύ όμορφη Αποκριάτικη μουσική, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Κόκκαλης και Νίκος Παγγές,  η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δήμητρα Αηδόνη, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μύτικα Τίμος Μπέλλος, από την κοινότητα Βρυσούλας, ο Χρήστος Κολιοφώτης, εκπρόσωποι Καρναβαλικών Πληρωμάτων, αλλά και βεβαίως η εκπρόσωπός του Καρναβαλιού γυναικών  Πρέβεζας Δήμητρα Κοψάρη.

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαρίστησε τον κόσμο για την συγκλονιστική του παρουσία, τους καταστηματάρχες που διέθεσαν δώρα για την λαχειοφόρο και τα ζαχαροπλαστεία “ΣΠΙΤΙΚΟ”, “Γλυκά κι ωραία στου Αντρέα” και “Κονταρής” που πρόσφεραν τις Βασιλόπιτες.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της νέας γενιάς του Κομιτάτου από τον Βασίλη Τσούνη με την μεγάλη και υπέροχη παρέα του!

Έγινε αναφορά στις εκδηλώσεις που ετοιμάζει φέτος το Κομιτάτο και στις εκδηλώσεις τις μικρές Απόκριες Τη “Μικρή Βενετία” και τον “Αποκριάτικο Γάμο” που η συμμετοχή είναι υποχρεωτική για όλα τα γκρουπ που θέλουν να συμμετέχουν στο Καρναβάλι του Κομιτάτου.

Η βραδιά γέμισε με νότες με την υπέροχη ορχήστρα που αποτελείται από τους Πάνο Σορόκα, Όλγα Σορόκα, Χρήστο Τάγγα, Αποστόλη Σόφη.

Τυχερή της βραδιάς η Ελένη Σολδάτου που πέτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας και είχε δώρο 100 ευρώ από τα Αρτοποιεία ¨Λώλης” και μία Καφετιέρα από το κατάστημα “Konstas”.

Εξαιρετική η κουζίνα του εστιατορίου-ταβέρνας “Το ΒΑΘΥ” στην Πρέβεζα απογείωσε με τις απίστευτες γαστρονομικές της απολαύσεις τον κόσμο!

Η πρώτη εκδήλωση για τις Απόκριες του 2024 από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας όχι μόνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ήταν και προάγγελος του μεγαλείου της αποκριάς στην Πρέβεζα, τις μικρές και τις Μεγάλες Απόκριες. Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού.

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαρίστησε θερμά τον Μιχάλη Στασινό από το “ΒΑΘΥ” για την εξαιρετική συνεργασία και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά και καλή Αποκριά!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα