Παρασκευή, 01/03/2024 | 03:59

Στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης

380 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/01/2024, 3:53 μμ | 0 σχόλια

Εντός της εντατικής νοσοκομείου βρίσκεται ο Παντελής Βούλγαρης, τα τελευταία 24ωρα, όπως μεταδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Επί τόπου» του OPEN.

«Έχουμε μια είδηση που μπορώ να την μεταφέρω, την διασταυρώσαμε. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γουμενίδης για να μοιραστεί στη συνέχεια το δικό του ρεπορτάζ με τους τηλεθεατές.

«Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορονοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με την σύζυγο του. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ο Παντελής Βούλγαρης κόλλησε κορονοϊό, αμέσως μετά την βράβευση του με αφορμή την προσφορά του στον πολιτισμό σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, είναι δύσκολη η κατάσταση» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής του OPEN.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα