Κυριακή, 28/04/2024 | 01:50

Συνελήφθησαν άμεσα έξι άτομα στα Ιωάννινα για κλοπή κατ’ εξακολούθηση

340 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/01/2024, 12:33 μμ | 0 σχόλια

Κατηγορούνται και οι γονείς δύο εκ των συλληφθέντων για παραμέληση της εποπτείας τους

Συνελήφθησαν χθες (12-01-2024) το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Ιωαννίνων έξι ημεδαποί. 

Πρόκειται για δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες, εκ των οποίων ένας ανήλικος και μία ανήλικη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων δραστών, που εμπλέκονταν σε κλοπή αλκοολούχων ποτών αξίας 300 ευρώ από σούπερ μάρκετ, η οποία έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης κοντινού πολυκαταστήματος Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα από τα παραπάνω άτομα, ενώ προσέγγιζαν αυτό τα υπόλοιπα δύο. 

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα ποτά από το σούπερ μάρκετ καθώς και ρούχα που είχαν αφαιρέσει από το δεύτερο πολυκατάστημα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνους των καταστημάτων.  

Επιπλέον, μία από τις συλληφθείσες κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ενός εκ των ανήλικων ατόμων, ενώ συνελήφθη ακόμη μία γυναίκα για παραμέληση του άλλου ανήλικου. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα