Παρασκευή, 01/03/2024 | 20:08

Ο Πρεβεζάνος ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος ζει με 220 ευρώ το μήνα σε σε υπόγειο 15 τ.μ.

2145 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2024, 10:41 πμ | 0 σχόλια

 

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία πολίτες της Πρέβεζας σίγουρα γνωρίζουν την οικογένεια Λαμπάτου, ο πατέρας του ηθοποιού μάλιστα υπήρξε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας (το 1994 αν δεν μας απατά η μνήμη μας). Ο Πρεβεζάνος ηθοποιός σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso φαίνεται ότι είναι σε απόγνωση.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στον δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.

Γιώργος Λαμπάτος: «Ζητάω δουλειά, όχι ελεημοσύνη»
Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω.

Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στον δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε επίσης: «Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα