Σάββατο, 27/04/2024 | 23:13

Πραγματοποιήθηκε Συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Πρέβεζα

398 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/01/2024, 10:30 πμ | 0 σχόλια

Το Σαββάτο 13/1 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρεβέζης με θέμα τη παρουσίαση της τελευταίας  απόφασης του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (Π.Σ.Ο.) του μετώπου που αφορά τις εκλογικές μάχες που δόθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τη πολιτική κατάσταση , τη παρέμβαση του μετώπου στο λαό και τη παρέμβαση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

  Η παρουσίαση της απόφασης έγινε από το σ. Βασιλόπουλο Χρήστο μέλος του (Π.Σ.Ο.)

Η τοπική επιτροπή αφού συζήτησε για τα θέματα που μπήκανε εισηγητικά συμφωνεί με το προσανατολισμό που μπαίνει για το επόμενο διάστημα από το Π.Σ.Ο. και θα οργανώσει τη παρέμβασή της σε όλη τη περιφερειακή ενότητα συμβάλλοντας στην ενίσχυση και  συγκρότηση των δυνάμεων της όχι μόνο στο δήμο της Πρέβεζας αλλά και στο δήμο Πάργας. 

      Ο αγώνας αλληλεγγύης στο Παλαιστινιακό λαό για ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, οι κινητοποιήσεις ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστημιακά παραμάγαζα, οι αγροτικές κινητοποιήσεις , η δράση ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων, η παρέμβαση στη πόλη-κεφαλοχώρια και η οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας  για την  ανατροπή της πολιτικής  κυβέρνησης –ΕΕ-κεφαλαίου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τα μέλη της τοπικής επιτροπής. 

     Ταυτόχρονα η τοπική επιτροπή θα παρουσιάσει σε όλη τη περιοχή τη πρότασή της με βάση την απόφαση του ΠΣΟ για την ανασυγκρότηση και ενίσχυση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς και  τη συγκρότηση συσπείρωσης των δυνάμεων της ρήξης και εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές.

τοπική επιτροπή Πρέβεζας 

της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα