Δευτέρα, 15/07/2024 | 00:13

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ομίλου Τέφα

720 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2024, 6:38 μμ | 0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία, για μία ακόμη χρονιά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στον χώρο δεξιώσεων SOZOS INN HOTEL η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Εταιρειών Τέφα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, οι Αντιδήμαρχοι Ακτίου Βόνιτσας κ.κ. Πέρλης και  Τσιτουρίδης , ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Κόκκαλης, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βόνιτσας κ. Μυλωνίδου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσιχριτζής. ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρης , η Λιμενάρχης κ. Μαργέλη, οι Διοικητές της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Λευκάδας και Πρέβεζας κ.κ. Τσίκας και Γκούμας καθώς και  πολλοί συνεργάτες και φίλοι του Ομίλου.

Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Ηλίας Τέφας, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχαρίστησε το προσωπικό και τους συνεργάτες του Ομίλου για την προσφορά τους, σημείωσε ότι το 2023 αποτέλεσε χρονιά σταθμό για τον Τουρισμό της χώρας  και εξέφρασε τις ευχές του για ένα δημιουργικό και παραγωγικό νέο έτος.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε δείπνο με ζωντανή μουσική, δώρα και χρηματικά έπαθλα μοιράστηκαν στους νικητές των φλουριών από τις εταιρείες του Ομίλου.

 Η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτη διάθεση και οι άνθρωποι του Ομίλου δημιούργησαν ένα μεγάλο πάρτι το οποίο και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα