Σάββατο, 27/04/2024 | 23:02

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου

335 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/12/2023, 1:49 μμ | 0 σχόλια

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων, και σε όλους τους Δημότες!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο ξεχωριστή γιορτή στις καρδιές όλων μας που μας πλημυρίζουν από αγάπη, ζεστασιά και ελπίδα. Είναι η γέννηση του Θεανθρώπου που εμπνέει να σβηστούν με φως αγάπης και χρώμα ανθρωπιάς κάθε σκοτεινό «εγώ» και κάθε γκρίζο αδιαφορίας και κακίας.

Ας γίνει αυτές τις γιορτές όλος ο Δήμος μας μια μεγάλη, μια τεράστια οικογένεια μέσα από τα αισθήματα που έχουμε στις καρδιές μας από τη γέννηση του Χριστού!

Να μην ξεχνάμε ότι το πιο όμορφο δώρο τα Χριστούγεννα είναι να μην μένει κανείς μόνος και αβοήθητος. Να γεμίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με όμορφα δώρα από την Πρεβεζάνικη αγορά μας, για τους δικούς μας ανθρώπους, οικογένεια, συγγενείς και φίλους, αλλά δίχως  να λησμονήσουμε όποιον δίπλα μας έχει ανάγκη. 

Όλοι μας να φροντίσουμε όσους έχουν ανάγκη αλλά και να ρωτήσουμε πού υπάρχει ανάγκη και να προσφέρουμε σε κάθε δομή όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, στην Ιερά μας Μητρόπολη και σε όποια άλλη επίσημη θεσμική οργάνωση προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ας τιμήσουμε τα Χριστούγεννα με την αγάπη και την ανθρωπιά μέσα στην καρδιά μας προσπαθώντας να τα κρατήσουμε εκεί, για όλο το χρόνο! 

Χρόνια πολλά! Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ανθρωπιά, προσφορά στο συνάνθρωπο, ενότητα και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

                                                                              Νίκος Γεωργάκος 

Δήμαρχος Πρέβεζας 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα