Κυριακή, 28/04/2024 | 15:27

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων 2023

281 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/12/2023, 3:11 μμ | 0 σχόλια

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι και όλες μαζί τις φετινές γιορτές. Για φέτος, οργάνωσε ένα πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το οποίο ενισχύει τη συμπερίληψη, τη συνεργασία και τον εναγκαλισμό όλων των κοινοτήτων.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

 

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΚΑΠΗ του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα βρεθεί στο Α’ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιωαννίνων την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου όπου θα διαβάσει χριστουγεννιάτικα παραμύθια στα παιδιά.

Ραδιοφωνικές αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων ιστοριών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο από τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα βρεθούν στην εκπομπή της  Μαριλένας Γκόνη «Αναγκαίο Καλό», όπου θα αφηγηθούν χειμερινές και

εορταστικές ιστορίες. Σας καλούμε λοιπόν να μας ακολουθήσετε, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, σε μία αφήγηση όπου μας οδηγεί ο λόγος και η φωνή. Δευτέρα 18 και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 14:00.

 

Χριστουγεννιάτικη δράση στο Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων. Οι ιστορίες των Χριστουγέννων θα αποτελέσουν την αφορμή για μία συνάντηση με τους κρατούμενους στο Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων και τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Τρίτη 19 Δεκεμβρίου.

 

Θεατρικό Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι και αφήγηση παραμυθιού για παιδιά: Πόσο κοντά μπορούν να μας φέρουν τα παραμύθια; Οι ηθοποιοί του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα βρεθούν σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων και των προαστίων για ένα κύκλο θεατρικού παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι βασισμένο σε Χριστουγεννιάτικους μύθους και αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών προωθώντας τη σύμπνοια και την συνεργασία.

Πέραμα Τετάρτη 20-12 17:00-18:30, Σταυράκι Τετάρτη 20-12 19:00-20:30, Νησάκι

Ιωαννίνων Πέμπτη 21-12 17:00-18:30, Πεδινή Παρασκευή 22-12 17:00-18:30, Κοσμηρά

Παρασκευή 22-12 19:00-20:30.

 

Παράσταση «Μολυβένιος Στρατιώτης» από την ομάδα «Playtime», στο Καμπέρειο Θέατρο. Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων υποδέχεται τη θεατρική ομάδα, «Playtime» σε μια χριστουγεννιάτικη

 

Μουσικοχορευτική ιστορία των πιο γενναίων παιχνιδιών. Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 18:30 Καμπέρειο Θέατρο.

 

Η παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, «Το Δίλημμα του Αυτοκράτορα» ρίχνει αυλαία και σας καλεί όλους και όλες το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ. στο Καμπέρειο Θέατρο, να αποχαιρετήσουμε μαζί την παράσταση που είδαν περισσότερα από 8.500 παιδιά από όλη την Περιφέρεια Ηπείρου και τη Λευκάδα.

 

Συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS για ένα Χριστουγεννιάτικο Παιδικό παιχνίδι που σκοπό έχει να εν δυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση του κάθε παιδιού. Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στον 4ο όροφο του Καμπέρειου Θεάτρου.

 

Προβολή ταινιών. Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του θα προβάλει χριστουγεννιάτικες ταινίες για παιδιά. Φερ’τε λοιπόν ποπ κόρν, ζεστή σοκολάτα και τους χριστουγεννιάτικους σκούφους σας και ελάτε στον 4ο όροφο του Καμπέρειου Θεάτρου για μια χουχουλιάρικη εμπειρία. Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

 

Παραδοσιακά παραμύθια από τη Μαρία Μαχαίρα στο Καμπέρειο Θέατρο. Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει παραμύθια από την παγκόσμια λαϊκή παράδοση και παραδοσιακά

κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Η αφηγήτρια παραμυθιών Μαρία Μαχαίρα, μας περιμένει για μία διαδραστική παράσταση αφήγησης που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και συνοδεύεται μουσικά, ζωντανά στην σκηνή, με τραγούδια που έχουν γραφτεί για την παράσταση και κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Καμπέρειο Θέατρο Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 18:30, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 18:30, Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 12:00. Είσοδος 5 ευρώ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα