Πέμπτη, 02/05/2024 | 06:22

Το θέμα της Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας έθεσε στον Ταχιάο, ο βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης

424 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/12/2023, 10:53 πμ | 0 σχόλια

   Σε πολύ καλό κλίμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε χθες η συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Πρεβέζης κ. Σπύρου Κυριακή και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαου Ταχιάου .

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο παραλιακός οδικός άξονας του νομού Πρεβέζης (ΕΟ18-Ε55), ο δρόμος που συνδέει την Πρέβεζα με την Ηγουμενίτσα.

 

O κύριος Κυριακής τόνισε την ανάγκη προτεραιοποίησης εκ μέρους του υπουργείου του συγκεκριμένου οδικού άξονα. Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές λόγω της παλαιότητας. Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα είχαμε 4 νεκρούς, 2 σοβαρά και 14 ελαφρά τραυματίες.

 

 Ο κύριος Κυριακής ανέφερε επίσης στον Υπουργό το ιστορικό του συγκεκριμένου δρόμου. Από την πλευρά του, ο υπουργός κατανόησε πλήρως το πρόβλημα που υπάρχει και δεσμεύτηκε να εξετάσει αναλυτικά το αίτημα, σε συνάρτηση  με τις δυνατότητες που υπάρχουν όπως άλλωστε δήλωσε και τηλεοπτικά. Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Κυριακή θα έχει συνάντηση στην περιφέρεια Ηπείρου για να συζητηθεί από κοντά το συγκεκριμένο θέμα.

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα