Κυριακή, 28/04/2024 | 09:57

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το “SANTA RUN PREVEZA 2023”

379 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/12/2023, 3:39 μμ | 0 σχόλια

Κορυφώνεται η προετοιμασία για το”SANTA RUN PREVEZA 2023″το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Για όσους και όσες επιθυμούν να συμμετέχουν υπάρχουν ακόμη ελάχιστες κενές θέσεις, ενώ οι αιτήσεις γίνονται μέχρι αύριο Παρασκευή στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας (Λαϊκή Αγορά – τηλ. 2682025325 ).
Το “SANTA RUN PREVEZA 2023”, περιλαμβάνει αγώνα 3 χιλιομέτρων στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό της Πρέβεζας που διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πρέβεζας, τον Σύλλογο ΕΥΖΗΝ, το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας , τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλά και με καταστήματα της πόλης μας .
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση δύο απινιδωτών που θα προσφέρουν επιχειρήσεις του Δήμου σε κομβικό σημείο της πόλης.
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η πλατεία των Δικαστηρίων, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 το πρωί. Η συμμετοχή δεν θα έχει χρονομέτρηση και είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους .
Για τους δρομείς υπάρχει ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη και ένα χάρτινο βραχιόλι με τον αριθμό του οποίου μετά τον τερματισμό θα συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων.
Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης θα έχει ο Σπύρος Βρυώνης.
-Η διαδρομή του αγώνα 3 χιλιομέτρων είναι :
Με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία στα Δικαστηρίων ,η διαδρομή περιλαμβάνει μέρος από τους δρόμους Ελ.Βενιζέλου , Κυανή Ακτή, Προύσης, Λεωφόρο Ειρήνης, Φόρο, Π.Τσαλδάρη, Μπιζανίου, 21ης Οκτωβρίου, Καρυωτάκη, και Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Αγορά Πρέβεζας).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα