Κυριακή, 28/04/2024 | 21:47

Αδιανόητο ! 50χρονος ρασοφόρος μαχαίρωσε αδέσποτο σκυλί – «Έκλαιγε το ζώο»

650 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/12/2023, 4:40 μμ | 0 σχόλια

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε αδέσποτο σκυλί .

Δράστης του αδιανόητου περιστατικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, είναι ένας 50χρονος αλλοδαπός που δηλώνει μοναχός από το Άγιο Όρος.

Όλα έγιναν περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στην πλατεία Παραμάνας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος ρασοφόρος πλησίασε αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν στο σημείο και τα κυνήγησε με αιχμηρό αντικείμενο καταφέρνοντας να τραυματίσει το ένα.

«Ο συγκεκριμένος άντρας που ήταν ντυμένος σαν μοναχός πλησίασε τα σκυλιά που ήταν έξω από κατάστημα της περιοχής και μαχαίρωσε το ένα σκυλί», περιγράφει η ίδια και συνεχίζει:

Ήρθε η γνωμάτευση αλλά πρέπει να εξεταστεί και από κτηνίατρο του Δήμου. Η γνωμάτευση του ιδιώτη κτηνιάτρου λέει ότι είναι σίγουρα μαχαίρωμα και όχι δάγκωμα από άλλο ζώο. Αύριο (σ.σ. Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου) θα μεταφερθεί και στον γιατρό του Δήμου για περαιτέρω εξετάσεις.

Μετά το περιστατικό με τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας στη Νεοχωρούδα του δήμου Ωραιοκάστρου έξω από τη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις για τα αδέσποτα και αυτό πρέπει να σταματήσει», καταλήγει η εθελόντρια, Μαρία Χρυσίδου.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων και περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ-φώτος: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα