Σάββατο, 04/05/2024 | 06:53

Αγωνίστηκε παλικαρίσια ο Φιλαθλητικός – Ήττα από τον Μίλωνα στο ταϊ μπρέικ

267 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/12/2023, 8:46 πμ | 0 σχόλια

Η ομάδα της Πρέβεζας αγωνίστηκε παλικαρίσια απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και ηττήθηκε στο ταϊ μπρέικ, από την ομάδα του Μίλωνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League, στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Ο Φιλαθλητικός έχοντας στην σύνθεσή του και την Ναταλία Θεοδωράκη που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό της, ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ, τα λάθη που έκανε του στοίχησαν με τις φιλοξενούμενες να το κερδίζουν με 25-15.

Στο δεύτερο σετ οι οδηγίες του Πέτρου Παπαδόπουλου, απέφεραν καρπούς με τον Φιλαθλητικό να ισοφαρίζει σε 1-1 στα σετ, κερδίζοντάς το με 25-19.

Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενες πάλεψαν και κατάφεραν να κάνουν το 2-1, κερδίζοντάς το με 25-21 με τον Φιλαθλητικό να πιέζει.

Η ομάδα της Πρέβεζας όμως με πολλά ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, κερδίζοντας το 4ο σετ με 25-21, κάνοντας το 2-2 και οδηγώντας τον αγώνα στο ταϊ μπρέικ.

Στο 5ο και τελευταίο σετ, ο Μίλωνας στάθηκε πιο τυχερός καταφέρνοντας να το κερδίσει ουσιαστικά στις λεπτομέρειες με 15-13, κάνοντας το 3-2 στα σετ.

Από αυτό το παιχνίδι, ο Φιλαθλητικός κατάφερε και πήρε έστω και έναν πόντο με τον οποίο συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ομάδα των Αμαζόνων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Γκόλφης, Φλούδας

Σετ: 15-25, 25-19, 21-25, 25-21, 13-15

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπόνη, Θεοδωράκη, Μητροπούλου, Κουτσουμπή, Ντάρια, Μέλου, Γερομιχαλού, Τοτσίδου, Κούκα.

Α.Ο.Ν.Σ Μίλων (Γιώργος Δεναξάς): Γιαννέλου, Σάντος, Χάνα, Δαγιακίδη, Μανώλαινα, Βυθούλκα, Δαρμπαράκη, Ελευθεριάδου, Γούλα, Θεοδωρακέα, Γκιαούρη, Γκρέκα, Λουκά, Αγγελοπούλου, Καρακύκλα.

 

Δελτίο Τύπου

Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα