Σάββατο, 27/04/2024 | 16:56

Συνεδρίαση της Επιτροπής προετοιμασίας του φακέλου ένταξης της Αρχαίας Νικόπολης στα μνημεία της UNESCO

684 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/11/2023, 9:34 μμ | 0 σχόλια

Συνεδρίαση της Επιτροπής προετοιμασίας του φακέλου για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO
Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 η Επιτροπή προετοιμασίας του φακέλου για την ένταξη της Αρχαίας Νικόπολης στα προστατευόμενα μνημεία της UNESCO.
Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ έχει προσκληθεί και ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.
Στόχος είναι να “κλείσουν” όσο το δυνατό συντομότερα οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αφού το πλάνο του Υπουργείου Πολιτισμού είναι τον Σεπτέμβριο του 2025 να υποβληθεί ο φάκελος και το 2026 να εξεταστεί από την Επιτροπή της UNESCO.
Στα μέσα του Οκτωβρίου εξάλλου είχε πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της κ.Μενδώνη , του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη , του αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, του προέδρου του Διαζώματος Σταύρου Μπένου και λοιπών διαχειριστικών αρχών όπου και γνωστοποιήθηκαν τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για την προετοιμασία και την υποβολή του φακέλου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα