Τρίτη, 30/04/2024 | 02:14

Πρέβεζα: Λίγα λουλούδια για τον Γαβρίλη-Θερμά συλλυπητήρια

2412 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/11/2023, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

Έφυγε από τη ζωή ένας γνήσιος Πρεβεζάνος σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους.

Δοτικός, άνθρωπος της προσφοράς και της βοήθειας, ο Γαβριήλ Μαργέλης (Γαβρίλης για μας όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Διονύσης) διετέλεσε προϊστάμενος της Κτηματικής υπηρεσίας και υπήρξε από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και για τον ακέραιο χαρακτήρα τους αλλά και για την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Ήταν άτυχος αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει το θεριό! Έδωσε μάχες, στο τέλος ίσως να θέλησε να ξεκουραστεί. Φεύγει όμως γεμάτος από τον μάταιο τούτο κόσμο έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχοντας προλάβει να δει και εγγονάκια.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στον φίλο μας Ζώη για τη φυγή από τη ζωή του αγαπημένου του πατέρα, στην οικογένεια, συνολικά, στους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γαβρίλη!

Η Εξόδιος ακολουθία του Γαβριήλ Μαργέλη θα γίνει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι  στον Ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Πρέβεζα!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα