Κυριακή, 28/04/2024 | 22:58

Με νέο πρόσωπο ο ΑΟΠ στο πρωτάθλημα Ανδρών Δυτ. Ελλάδας

359 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2023, 6:08 μμ | 0 σχόλια

 Το πρωτάθλημα Β Εθνικής βόλεϊ Ανδρών Δυτικής Ελλάδας  ξεκινάει την Κυριακή      19 /11 , με τον ΑΟ Πρέβεζας να αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 19:00μμ τον Α.Ο Φιλίας από την Άρτα.

Ο Α.Ο.Π μετά την πετυχημένη περσινή χρονιά αφού στέφθηκε πρωταθλητής της Β εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ 2022-23 αλλά από την άλλη άτυχη αφού λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού αθλητή δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος διαθέτοντας ίσως τη πιο νεανική ομάδα της Ελλάδας σε αυτή την κατηγορία.

Οι αποχωρήσεις  όλων των βασικών παικτών λόγω προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων , θα καλυφθούν εκ των έσω , με αθλητές νεαρότερων ηλικιών με σύμφωνη γνώμη διοίκησης και προπονητών έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές αυτούς να κερδίσουν εμπειρίες αλλά και να δείξουν το ταλέντο τους στην κατηγορία αυτή. Να θυμίσουμε ότι ο ΑΟΠ συμμετέχει με 3 αθλητές  στα κλιμάκια των προ εθνικών ομάδων της Δυτ Ελλάδας απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Έτσι  στον αγώνα της Κυριακής η ομάδα  θα παρουσιαστεί με μία τελείως ανανεωμένη και νεανική ομάδα με αθλητές ηλικίας από 15 έως 18 χρονών με συγκρατημένη αισιοδοξία και ελπίδα ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας ,να αγωνιστούν και να κοντράρουν δυνατότερες και εμπειρότερες ομάδες και γιατί όχι να πανηγυρίσουν και όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν θα είναι το καλύτερο εφόδιό τους για τη συνέχεια.

Ελπίζουμε ο φίλαθλος κόσμος της Πρέβεζας να αγκαλιάσει και να στηρίξει  την μεγάλη προσπάθεια αυτών των παιδιών.

                                                 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα