Δευτέρα, 29/04/2024 | 01:45

Όμιλος για την Unesco Πρέβεζας: Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο Αποστόλου για την πολιτιστική του δραστηριότητα

906 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2023, 9:22 πμ | 0 σχόλια

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο Αποστόλου για την πολιτιστική του δραστηριότητα

 

Ο Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας θέλει να συγχαρεί και να επαινέσει δημόσια το συνεργάτη του και αξιόλογο στέλεχος των πολιτιστικών δράσεων της περιοχής Γοργομύλου-Φιλιππιάδας και των αρχαιοτήτων της περιοχής Όρραον τον κ. Χρήστο Αποστόλου για τη σημαντική πολιτιστική δράση του.

Ο κ. Χρήστος Αποστόλου έχει δείξει μέχρι σήμερα πολύ μεγάλη ευαισθησία για την προστασία από τη φθορά του χρόνου των αρχαιοτήτων στην αρχαία πόλη των Μολοσσών Όρραον και έχει συμβάλλει ώστε να προβληθεί και να αναδειχθεί η αναγκαιότητα λήψης των απαραίτητων μέτρων για την προστασία του αρχαιολογικού αυτού χώρου.

Με υπομνήματα, με παραστάσεις και με ανακοινώσεις, τόσο προς την Περιφέρεια Ηπείρου, όσο και προς την Εφορεία αρχαιοτήτων Πρέβεζας, προβάλλοντας το μήνυμα «Να σώσουμε το Όρραον», κρατάει πάντα στην επικαιρότητα το θέμα για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς στο αρχαίο Όρραον.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα δράση του και θα συμβάλουμε με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις μας ώστε ο δικός του αγώνας να γίνει και αγώνας όλων μας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα