Σάββατο, 27/04/2024 | 19:00

Πρέβεζα-Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Στράτος Καλλίνικος

3054 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2023, 7:56 πμ | 0 σχόλια

 

Αγωνιστής της ζωής, τον διέκρινε μια ευθύτητα, μια αρχοντιά, μια γνησιότητα, στοιχεία που συναντάς σπάνια σε ανθρώπους. Αγαπούσε πολύ την Πρέβεζα, αλλά και τον ΠΑΣ Πρέβεζα αφού για πολλά χρόνια υπήρξε παράγοντας της ομάδας και έδωσε τον εαυτό του για τον σύλλογο.

Πριν λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή το έτερόν του ήμισυ η σύζυγός του Χριστίνα, με την οποία δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια, αφού έφεραν στον κόσμο τρία υπέροχα παιδιά, τον Διονύση, τον Στέφανο, τον Μίμη.

Ο Στράτος ίσως θέλησε να ξεκουραστεί και να συναντήσει την Χριστίνα και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους. Γενναίος μέχρι την τελευταία του στιγμή παρότι ήταν τρομερά άτυχος, αντιμετώπισε με θάρρος τον ερχομό του θανάτου.

Ο Στράτος (Κωνσταντίνος) Καλλίνικος ανέβηκε πολλές ανηφοριές στη ζωή του, όμως δεν έχασε ποτέ το αστείρευτο χιούμορ του και όλη η Πρέβεζα θα τον θυμάται ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ως μια ευγενική φυσιογνωμία. Καλόκαρδος άνθρωπος, η κοινωνία μας μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον Στράτο.

Ο Διονύσης, ο Στέφανος και ο Μίμης ανέβηκαν τον δικό τους “Γολγοθά” αφού μέσα σε λίγους μήνες έχασαν τους δύο γονείς τους, τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο και πέρα από τη θλίψη που είναι λογικό, καλούνται να συνεχίσουν να αγωνίζονται, γιατί είναι παιδιά του Στράτου, ο οποίος δεν σταμάτησε να αγωνίζεται ποτέ σε όλη του τη ζωή. Φεύγει γεμάτος από τον μάταιο ετούτο κόσμο γιατί συνεχίζουν να τιμούν το όνομά του τα εξαιρετικά παιδιά του.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Στράτου Καλλίνικου.

Καλό ταξίδι Στράτο, υπάρχει σίγουρα η θέση στον παράδεισο που σε περιμένει και βέβαια εκεί σε περιμένει και η σύζυγός σου Χριστίνα! 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα