Σάββατο, 27/04/2024 | 18:49

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

446 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 12:31 μμ | 0 σχόλια
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά ο σχεδιασμός και οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τη νέα προγραμματική περίοδο προκειμένου χρηματοδότησης αυτών μέσω του ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ 2021-2027.
Ο κ. Μπούρης ευχαρίστησε θερμά τον κο Ιωάννου για την αγαστή συνεργασία τους και για την ουσιαστική συμβολή του για την εξασφάλιση μέσω του ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ του προγράμματος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με τίτλο: «Ψηφιακό Κέντρο Υπηρεσιών μιας Στάσης για τη διοικητική εξυπηρέτηση & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Πρεβέζης» μέσω του οποίου δίνεται πλέον η δυνατότητα για το ψηφιακό μετασχηματισμό του.
Επιπροσθέτως, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκριση μέσω του ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ δυο (2) Προγραμμάτων Κατάρτισης, Πιστοποίησης, με την παράλληλη καταβολή εκπαιδευτικών επιδομάτων προκειμένου της προώθησης και κάλυψης των αναγκών σε δεξιότητες οι οποίες αναβαθμίζουν τις ικανότητες του στελεχιακού δυναμικού των επιχειρήσεων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, από πλευράς του, υποστήριξε ότι στόχος της Περιφέρειας Ηπείρου είναι η ενίσχυση της τοπικής ανταγωνιστικότητας με διαφοροποίηση της παραγωγικής βάσης, τόνωση της επιχειρηματικότητας, προώθηση της δικτύωση και βελτίωση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η περαιτέρω ανάδειξη της περιοχής ως τουριστικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και η ενίσχυση με στόχο τη περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.
Ο κ. Ιωάννου, κλείνοντας, τόνισε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο σε συνέργεια με τα Επιμελητήρια προκειμένου επίτευξης των αναγκαίων συνεργειών που θα οδηγήσουν στην οικονομική ανάπτυξη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα