Τρίτη, 30/04/2024 | 17:33

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Κώστας Ματέρης: Να γίνει ο τόπος μας το ιδανικότερο μέρος για τη νέα γενιά!

719 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 11:47 πμ | 0 σχόλια
Βιογραφικό:
Ονομάζομαι Κώστας Ματέρης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χειμαδιό Πρέβεζας και τα τελευταία σαράντα χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος της πόλης της Πρέβεζας. Εργάζομαι ως αγρότης- ελαιοπαραγωγός και ελεύθερος επαγγελματίας.

      Ήδη από τη δεκαετία του 1990 υπήρξα μέλος και στη συνέχεια πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Χειμαδιού καθώς και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδιού “Λυσίπολις”. Έπειτα, το έτος 2006 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ζαλόγγου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας και διετέλεσα αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ζαλόγγου από το 2014 έως το 2019 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκα εκ νέου δημοτικός σύμβουλος, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε σταυρούς στη δημοτική ενότητα Πρέβεζας, και κατά την τελευταία μου θητεία υπήρξα ξανά μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

     Είμαι παντρεμένος με τη Λαμπρινή Τσόλκα και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες, την Ανθή, 28 ετών, δικηγόρο και τη Ναυσικά, 22 ετών, τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ΟΠΑ και στόχος μου είναι η πόλη της Πρέβεζας και τα χωριά της να είναι το ιδανικότερο μέρος για να ζήσει και να διαπρέψει η νέα γενιά, όπως τα παιδιά μου, για αυτό ζητώ ευπρόσωπα τη ψήφο σας αυτή την Κυριακή ως μέλος του συνδυασμού ” Ο Δήμος της Καρδιάς μου” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο. “

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα