Κυριακή, 28/04/2024 | 19:50

Στράτος Ιωάννου: Εξαιρετική τιμή & ευθύνη τόσο η πρώτη θέση όσο & ο υψηλός αριθμός των σταυρών

862 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2023, 7:37 μμ | 0 σχόλια
Στη Δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας καις την εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Στράτος Ιωάννου, που ψηφίστηκε από περίπου 7.000 συμπολίτες μας, λαμβάνοντας περισσότερους σταυρούς προτίμησης και από τις εκλογές του 2019.
Ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν τον συνδυασμό με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη και το ίδιο προσωπικά σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα. “Είναι εξαιρετική τιμή και ευθύνη τόσο η πρώτη θέση όσο και ο υψηλός αριθμός των σταυρών προτίμησης που έλαβα” είπε ο κ. Ιωάννου και αναφέρθηκε στην αύξηση κατά 6 περίπου μονάδες του ποσοστού της παράταξης αλλά και στην αύξηση των ψήφων που έλαβε, αύξηση που όπως είπε είναι η μεγαλύτερη σε σχέση με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της Ηπείρου.
“Υπηρετώντας σε αυτή την θέση από το 2010 είναι μεγάλη τιμή για μένα και το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας ήταν μια δικαίωση” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου.
Σύμφωνα με τον ίδιο ο κόσμος της Πρέβεζας έδωσε ισχυρή εντολή στην παράταξη με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για να συνεχίσει τα έργα ανάπτυξης και υποδομής και έθεσε ως προτεραιότητα της επόμενης πενταετίας την ένταξη της Νικόπολης στην Ουνέσκο, τη σύνδεση της Πρέβεζας με τους οδικούς άξονες , την αξιοποίηση των στρατοπέδων αλλά και την ολοκλήρωση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλων που σχεδιάζονται όπως το κτίριο υποδοχής στην αρχαία Νικόπολη αλλά και η ανάδειξη του αρχαίου σταδίου.
Χαρακτήρισε την τουριστική προβολή ως το μεγαλύτερο έργο για την περιφέρεια Ηπείρου και για το οποίο υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα σημειώνοντας ότι η περιοχή έχει αποκτήσει μια ξεχωριστεί δυναμική. “Τα καλύτερα έρχονται” είπε ο Στράτος Ιωάννου και τόνισε πως με τη συνεργασία όλων και τη συνδρομή των βουλευτών της περιοχής συνεχίζουμε ξανά τη σκληρή δουλειά για το καλό της Πρέβεζας αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα