Δευτέρα, 29/04/2024 | 06:37

Περιοδεία του, Θανάση Καββαδά, με τον Κώστα Καραγκούνη, για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών

455 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2023, 6:53 μμ | 0 σχόλια

Στη Λευκάδα υποδέχθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, τον Βουλευτή Αιτωλοακαρναναίας, κ. Κώστα Καραγκούνη, στο πλαίσιο της συνέχειας της προεκλογικής εκστρατείας για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. 

Οι Βουλευτές, μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με τον συνδυασμό «Ιόνιο Δυνατά, κάθε νησί ψηλά», καθώς και στελέχη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας, επισκέφθηκαν το πρωί την κεντρική αγορά της πόλης, ενώ η περιοδεία συνεχίστηκε στο Νυδρί και τη Βασιλική.

Σχετικά με το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ο Βουλευτής δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σήμερα στη Λευκάδα μαζί με τον συνάδελφο και φίλο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Καραγκούνη, για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα της κ.Ρόδης Κράτσα για τη δεύτερη θητεία της ως Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων. 

Στη Λευκάδα δώσαμε έναν καλό αγώνα και οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ήδη από τον πρώτο γύρο. 

Στο δεύτερο γύρο τους καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δώσουμε μαζί συντεταγμένα έναν ακόμα νικηφόρο αγώνα, διότι η παράταξή μας αποτελεί την αξιόπιστη λύση όχι μόνο για την Κυβέρνηση, αλλά και για την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση.

Γι’ αυτό, για να υπάρχει σύμπλευση και συνέχεια, στηρίζουμε τον συνδυασμό μας και την υποψήφια Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα. 

Κυριακή ψηφίζουμε «Ιόνιο Δυνατά, Κάθε νησί ψηλά», πετυχαίνουμε μια ακόμα νίκη για την Λευκάδα και τους ανθρώπους της, για το μέλλον των Επτανήσων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα