Πέμπτη, 02/05/2024 | 06:24

Πρέβεζα: Άστραψε και βρόντηξε ο Σπύρος Κόκκαλης: Καλό βόλι την Κυριακή

1753 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2023, 6:55 μμ | 0 σχόλια

Φίλες και φίλοι, 

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις. 

Ο συνδυασμός «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» με ανακοίνωση του «τομέα διαφάνειας» ξεπέρασε κάθε όριο. Υβριστές, λασπολόγοι, συκοφάντες, άσχετοι αλλά και επικίνδυνοι. Δημοσίευσαν δελτίο τύπου ισχυριζόμενοι ότι έχω πρόβλημα εκλογιμότητας σύμφωνα με το Ν. 4804/2021 και ότι τάχα έχουν υποβάλει έγκληση εις βάρος μου. Εξαπατώντας δε τους συμπολίτες μας και επεμβαίνοντας άμεσα στην εκλογική διαδικασία τους ζητούν να μην με ψηφίσουν!!!. Τόσο πολύ τους ενόχλησε και τους «πόνεσε» η υποψηφιότητά μου; Όταν με παρακαλούσαν για να είμαι στο δικό τους συνδυασμό δεν είχα κώλυμα εκλογιμότητας και τώρα έχω; 

Γιατί όμως δεν λένε την αλήθεια; Γιατί δεν λένε ότι προσπάθησαν να υποβάλουν ένσταση κι όταν κατάλαβαν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν απορριπτικό ανέκρουσαν πρύμνα και παραιτήθηκαν της ένστασής τους; 

Επικαλούνται το άρθρο 10 του Ν. 4804/2021 ότι δήθεν υπάρχει πρόβλημα εκλογιμότητας δικής μου διότι συμμετέχω σε εταιρεία με ποσοστό 20% η οποία συνδέεται με τον Δήμο Πρέβεζας με ενεργή σύμβαση αξίας 10.000 ΕΥΡΩ ισχυριζόμενοι ότι το ποσοστό που επιτρέπεται ανέρχεται σε 5%. 

Αλήθεια πόσο άσχετοι είναι; Δεν έκαναν τον κόπο να διαβάσουν ότι το ως άνω άρθρο έχει τροποποιηθεί από την 13-4-2023 με το άρθρο 19 του Ν. 5043/2023 και το ποσοστό 5% ανέρχεται πλέον σε 35%; Είναι δυνατόν να επικαλούνται το νέο και τη διαφάνεια και να διεκδικούν την εξουσία του Δήμου όταν αγνοούν τους νόμους; Τι σόι Τομέας Διαφάνειας είναι αυτός; Χρειάζεται επειγόντως σεμινάριο!!!.

Επειδή όμως εκτός από άσχετοι και επικίνδυνοι είναι κοινοί λασπολόγοι και συκοφάντες θα λάβουν αυτοί, αλλά και όσοι διακινούν – αναπαράγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το άθλιο κείμενο, την απάντηση που τους πρέπει. 

Αγαπητοί φίλοι, 

Είμαι 65 ετών. 50 χρόνια στο μεροκάματο και την καθημερινή βιοπάλη. Είμαι καφετζής. Δεν είμαι πολιτικός και κυρίως δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Αποφάσισα για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης. 

Θέλω λοιπόν να είμαι ξεκάθαρος με απλά, ντόμπρα, αντρίκια και παντελονάτα λόγια: Αν νομίζουν αυτοί που προσπάθησαν να με διασύρουν σήμερα προσκαλώντας τους Πρεβεζάνους να μην με ψηφίσουν, ότι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά του Δικαστηρίου θα μου ζητήσουν συγνώμη και ότι έτσι θα «κουκουλωθεί» η υπόθεση, είναι γελασμένοι και βαθιά νυχτωμένοι. Θα τους πάω μέχρι τέλους. 

Και τέλος ρωτάω στα ίσια τους 179 υποψήφιους του συνδυασμού του κ. Νίτσα: Ασπάζονται και συμφωνούν με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξέρω ποιους έχω απέναντι. 

Καλό βόλι την Κυριακή

Σπύρος Κόκκαλης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα