Σάββατο, 27/04/2024 | 13:35

“Δήμος της καρδιάς μας!”- Νίκος Γεωργάκος: Συναντήσεις σε Φορείς και Δομές με εξειδικευμένα κλιμάκια Υποψηφίων

420 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2023, 5:53 μμ | 0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!» Νίκος Γεωργάκος πραγματοποίησε  συναντήσεις σε Φορείς και Δομές με εξειδικευμένα κλιμάκια Υποψηφίων.

Θερμή υποδοχή στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και επικεφαλής του Συνδυασμού της Νίκης όλων των Δημοτών «Δήμος της καρδιάς μας!» και στους Υποψήφιους του Συνδυασμού στο πλαίσιο των επισκέψεων – συναντήσεων  σε Φορείς και Δομές του Δήμου μας για την παρουσίαση του προγράμματος.  

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πρέβεζας πλαισιωμένος από εξειδικευμένα κλιμάκια (ανά επαγγελματική ενασχόληση και σπουδές) από το ψηφοδέλτιο νίκης των 186 Υποψηφίων https://www.dimoskardiasmas.gr/o-syndyasmos-mas/ πραγματοποίησαν επισκέψεις – συναντήσεις στις ακόλουθες δομές και φορείς. Στο Νοσοκομείο και στο ΟΚΑΝΑ, στην Πυροσβεστική, στην Αστυνομία, στο  Επιμελητήριο και στη Διεύθυνση Γεωργίας όπου παρουσίασαν το πρόγραμμα, μαζί με το κεντρικό φυλλάδιο απολογισμού, θέσεων και προγραμματικών προτάσεων του συνδυασμού της προόδου, της ενότητας, της ανάπτυξης, της γνώσης, της εμπειρίας, της ποιότητας, του ήθους και της ευπρέπειας.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Νίκη όλων των Δημοτών θα θριαμβεύσει και πάλι, για τη συνέχεια της πορείας ενότητας, εξωστρέφειας και ρεαλισμού, στην εναρμόνιση με το σήμερα και στην κατάκτηση του αύριο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα