Σάββατο, 04/05/2024 | 15:08

Ο Λούρος υπέγραψε ότι έχει Δήμαρχο με την πιο ικανή ομάδα

1258 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/10/2023, 10:39 μμ | 0 σχόλια

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΡΟ

 

“Αγαπητοί μου συνδημότες ο Λούρος από σήμερα δίνει τη ξεκάθαρη και μαζική εντολή νίκης στο Δήμο της καρδιάς μας!!!, 

συγχωριανοί μας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη δυναμική σας αυτή  απάντηση και το ξεκάθαρο μήνυμα της ανανέωσης της νίκης όλων των δημοτών! 

Της δικής σας νίκης !

Σήμερα, η πολυδιάστατη και ανεξάντλητη σε δυναμικές ανάπτυξης και αξιοποίησης  Δημοτική Ενότητα Λούρου δίνει το βροντερό παρών!  

Ο Λούρος στέλνει προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της νίκης από την πρώτη Κυριακή! 

Ο Λούρος σήμερα μιλά μαζικά κάνοντας κάθε συκοφάντη και αρνητή της ενότητας και της ανάπτυξης να παραμιλά! “ 

Η καρδιά του Δήμου της καρδιάς μας κτυπά σήμερα δυνατά, εδώ στην κεντρική πλατεία της Νίκης την επόμενη Κυριακή, όπου και πάλι με τη δική σας εντολή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί! 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ως μία ομάδα  στο μονόδρομο της συνέχισης του έργου και της εξωστρεφούς ανάπτυξης στο σήμερα ώστε να κατακτήσουμε όλα αυτά που αξίζουν σε όλους τους Δημότες! Έχουμε όμως το καθήκον να δημιουργήσουμε και να εξασφαλίσουμε το μέλλον στα παιδιά μας.

“Συνεχίζουμε σήμερα με έργο και αποτέλεσμα κατακτώντας το αύριο με όραμα και σχέδιο!”

Λίγες ημέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές της επόμενης Κυριακής της 8ης Οκτωβρίου και 4 χρόνια μετά τη μεγάλη δική σας νίκη της 1ης Ιουνίου 2019 με 60,37% που μας ένωσε για πρώτη φορά, από διαφορετικές αφετηρίες και άλλαξε το Δήμο μας προς το καλύτερο, βρίσκομαι εδώ, δίνοντας το «παρών». 

Σας μιλώ στο ίδιο βήμα, για το κάλεσμα της ανανέωσης της συμφωνίας μας για την ολοκλήρωση του οράματος που γίνεται έργο και πράξη!

Του κοινού μας οράματος που γέννησε το «Δήμο της καρδιάς μας!».”

Του καλέσματος ενότητας, προόδου, ανάπτυξης, εξωστρέφειας, ποιότητας, ικανότητας και προπαντός ήθους που κέρδισε όχι μόνο εκλογές, αλλά και τη θετική συμπόρευση ικανών έμπειρων διοικητικών και εξαιρετικών νέων υποψηφίων, όλοι τους εκλεκτά και αξιοπρεπή μέλη της κοινωνίας μας.

Σήμερα 4 χρόνια μετά την πρώτη μας εδώ κεντρική ομιλία ως παράταξη αλλαγής κουλτούρας διοίκησης με συνέχεια και σχέδιο, σας μιλώ και πάλι, όχι απλά ως επικεφαλής του Συνδυασμού μας αλλά και ως  Δήμαρχος Πρέβεζας με τη δική σας εντολή!

“Στέκομαι εδώ, όχι απέναντί σας, αλλά ανάμεσά σας, ως ένας συντοπίτης διαχρονικά μέσα από εσάς. Είμαι ο δικός σας Νίκος Γωργάκος, από τα παλιά ή και για πάρα πολλούς από τα νεότερα.” 

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος μα κυρίως ξεκάθαρα υπερήφανος και γεμάτος από δύναμη και αποφασιστικότητα να ολοκληρώσω το όραμα που μαζί με αρκετούς από εδώ ξεκινήσαμε και με την συντριπτική πλειοψηφία και με όλους εσάς μαζί που ενισχύσατε την οικογένεια του συνδυασμού μας, πάμε να ολοκληρώσουμε στη δεύτερη θητεία μας!

Δεν με χαρακτηρίζει η ματαιοδοξία και το «εγώ» και το ξέρετε. Αν σας είπα ότι στέκομαι ανάμεσά σας υπερήφανος “δεν είναι για την προσωπική μου εκλογή ως Δήμαρχος.” 

“Το δικό μου οξυγόνο είναι η ενότητα, είναι η συνεργασία μέσα από τον αλληλοσεβασμό, είναι να συνθέτω την ομάδα ικανών και άξιων με διαφορετικές ιδέες κάτι που πάντα υπηρετώ και πιστεύω !” 

Το οξυγόνο ανάπτυξης και ενότητας που προσφέρει είτε όλοι εσείς, η ομάδα όλων των δημοτών, είτε η ομάδα των γυναικών και ανδρών που με τιμούν κοσμώντας το ψηφοδέλτιο της νίκης του τόπου μας. Η ομάδα έργου που θα εργαστεί και θα προσπαθήσει από κάθε θέση και ιδιότητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος και του σχεδιασμού μας για Δήμο του 2030!

Την πρώτη φορά αγαπητοί μου φίλοι, στάθηκα στο βήμα της κεντρικής πλατείας Λούρου το 2019 για να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας που ολόκαρδα μας δώσατε. Τότε παρουσιάστηκα με 49 υποψήφιους συμβούλους! 

Είμαι σήμερα υπερήφανος ως Δήμαρχος και ως επικεφαλής αλλά κυρίως ως συντοπίτης σας, όπου 4 χρόνια μετά, βρίσκομαι και πάλι ανάμεσά σας. 

Αυτή τη φορά όμως πλαισιωμένος από 186 εξαιρετικούς υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους. 

Γυναίκες και άντρες, έμπειρους και νεοεισερχόμενους στα κοινά, νεότερους και μεγαλύτερους, επιστήμονες και επαγγελματίες. Όλοι τους καθαρά, τίμια και ικανά πρόσωπα που δεν φοβούνται να φιγουράρουν στο φυλλάδιο μας είτε για το παρελθόν τους ούτε για το παρόν τους!

Είμαστε ο Συνδυασμός όπου σίγουρα ο επικεφαλής δεν μπορεί παρά να καμαρώνει για τους υποψηφίους του και οι υποψήφιοι δεν έχουν τίποτα για να ντρέπονται για τον επικεφαλής τους.” 

Σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ σε όλους τους συνδυασμούς…

Είμαστε ο συνδυασμός με πρόσωπα και πορεία στο στίβο της ζωής που δεν προσπαθούμε να τον κρύψουμε, είμαστε ο Συνδυασμός  ξεχωριστών προσωπικοτήτων συναπόφασης συμμετοχής, στο όραμα και όχι της υπό πίεσης και τελευταίας στιγμής ένταξης.

“Είμαστε όλοι μας μαζί με όλους εσάς, ο Δήμος της καρδιάς μας!.”

 Ο Δήμος που άλλαξε προς το καλύτερο, ο Δήμος που πάει μπροστά και βλέπει μακριά.  Η θέληση των πολλών που άλλαξε τον τόπο μας προς το καλύτερο και θα συνεχίσει να ολοκληρώσει το έργο και το πρόγραμμα!

Ο «Δήμος της καρδιάς μας!» όλων των δημοτών είναι σήμερα το 2023 ακόμα πιο δυνατός μετρήσιμα εκτός και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. 

“Έχει πλέον εμπνεύσει αλλά και κερδίσει την τιμητική εμπιστοσύνη 6  Δημοτικών Συμβούλων από άλλες παρατάξεις διπλασιάζοντας σε 12 Δημοτικούς Συμβούλους τη δυναμική του και τους ευχαριστώ.” 

 

Καμία άλλη δημοτική παράταξη δεν βρέθηκε στο συν και πόσο μάλλον στο διπλάσιο της δυναμικής της και αυτό δικαιώνει πρώτα εσάς του δημότες για το 60,37% της ενότητας και ύστερα εμάς ως Εκλεγμένους και εμένα προσωπικά ως Δήμαρχο.

Ο Δήμος της καρδιάς μας με ψηφοδέλτιο από τη σύμπραξη τόσο έμπειρων αιρετών αλλά και ικανών πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων, είναι ακόμα πιο ποιοτικός είναι ακόμα πιο πολυδιάστατος. 

Ικανά πρόσωπα από κάθε δημοκρατική, προοδευτική και φιλελεύθερη αφετηρία, πάντα όμως μακριά από ακραίες τοξικές και μισαλλόδοξες διχαστικές κραυγές! 

Ο «Δήμος της καρδιάς» μας ενώνει και εξελίσσεται, είμαστε η ομάδα διοικητικής συνέχειας που σεβάστηκε και διέσωσε ότι θετικό από την προηγούμενη ημέρα αλλά και αναπτύξαμε μία μεγάλη σειρά νέων έργων και προγραμμάτων! 

Είμαστε η δυναμική που ξέρει να δομεί και να δημιουργεί έχοντας ως πράξεις την πρόσθεση στο σήμερα και τον πολλαπλασιασμό στο αύριο και όχι τη διχαστική διαίρεση και την αφαίρεση από τις ξεπερασμένες γραφικές πρακτικές.

Δυστυχώς, αλλά ευτυχώς για όλους εμάς, η ενότητα και η αλήθεια απαιτεί θάρρος, τόλμη, συνέπεια και σταθερότητα και κυρίως μεγαλείο ψυχής και αίσθηση καθήκοντος για αληθινή προσφορά προς το σύνολο και όχι ψηφοθηρική και κάλπικη!

Είναι όλοι αυτοί, που ενώ τάχα αγωνιούν για το μέλλον και την ανάπτυξη του Δήμου, ήταν οι πρωτοστάστες και αρνητές των «ΟΧΙ» των απωλειών στο συμφέρον και της προόδου του τόπου και των δημοτών. Πάντα έχοντας ως οδηγό τους τη διαχρονική μικροπολιτική ματαιοδοξία τους!

Ο Λούρος άλλαξε και αλλάζει, εξελίσσεται και αναβαθμίζεται όπως όλος ο Δήμος άλλαξε και αλλάζει από το Δήμο της καρδιάς μας!  

Με εργασία, μόχθο, στρατηγικό σχεδιασμό και μεθοδικότητα, προχωράμε βήμα – βήμα μέσα στις δυσκολίες και αντιξοότητες και ολοκληρώνουμε το έργο σταδιακά και σταθερά πάντα με μετρήσιμο αποτέλεσμα.

 

Ο Συνδυασμός μας που έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή, κάθε στιγμή, σε κάθε θετική σκέψη και φωνή, έξω όμως από ακραίες και αναχρονιστικές αντιλήψεις. 

Πόρτα ανοικτή ενότητας και ρεαλισμού, όπως ανοιχτή πόρτα θα έχει ο Δήμαρχος την επόμενη των εκλογών, σε όλους τους Δημότες που εξαπατήθηκαν, αλλά τη φορά αυτή όχι σε όσους τους εξαπάτησαν. 

Εμείς έχουμε προτάσεις και ένα κάλεσμα ενότητας και αυτό ακριβώς μας ένωσε και μας έδεσε, με όλα τα αμέτρητα μέλη της δικής μας οικογένειας αλλά και τους εν ενεργεία άξιους και ικανούς αιρετούς. 

Αυτούς όλους σήμερα στο πλάι μου, εντός και εκτός ψηφοδελτίου που παρόλο τις 186 θέσεις δεν χωρούσε όλους αυτούς που μου έδωσαν το δικό τους ενεργό «παρών» στο κάλεσμα της δεύτερης νίκης όλων των Δημοτών!

Τους αιρετούς στη τρέχουσα θητεία που κοιτώντας το καλό του συνόλου, απάντησαν στο έργο του σήμερα όταν χρειάστηκε με «ΝΑΙ» για το αύριο για την πρόοδο και την ανάπτυξη και για το καλό του τόπου, ξεπερνώντας τα τυφλά «ΟΧΙ». 

Αυτή είναι η αληθινή δυναμική ενότητας του «ΝΑΙ» στη συνεργασία όλων των ικανών και άξιων! Συνεργασίας ομάδας με αξιώσεις εμπειρίας και τεχνοκρατικής γνώσης αλλά και με ισχυρές πλέον διασυνδέσεις στα κέντρα αποφάσεων, αντί του επικίνδυνου απομονωμένου «ΟΧΙ» στο αύριο.

Απλά αναρωτηθείτε, πόσο ερασιτεχνικά, δίχως γνώση αλλά και ήθος, κινήθηκαν προεκλογικά με τραγικά ατοπήματα άγνοιας και ανικανότητας, στην προσπάθεια πανικού να πλήξουν προεκλογικά με ψέματα, προβοκάτσιες και φθηνές ανακρίβειες, δικά μας πρόσωπα δίχως καμία ηθική και φραγμό. 

Γεγονός βέβαια, που όταν τους απαντά η γνώση των νόμων και η εμπειρία διασύροντάς τους ανεπανόρθωτα, τους γυρίζει πίσω ως χαριστική βολή της ίδιας της κοινωνίας, η ίδια τους η λάσπη. 

Είναι άλλωστε κάτι που το βίωσα προσωπικά και στα 5 debate εντυπωσιασμού, όπου εκεί οι λέξεις και οι εντυπώσεις προσπαθούν να μειώσουν ή στην περίπτωση να μηδενίσουν κάθε έργο και επίτευξη. 

 

“Το καλύτερο και πιο αληθινό debate όμως, πέρα από λέξεις και εντυπωσιασμούς και πέρα από εντυπώσεις στιγμών και προσωρινά προσωπεία προεκλογικής ψηφοθηρίας, είναι η καθημερινή μου επαφή στην ανοικτή πόρτα του γραφείου μου, όπου όλα αυτά τα 4 χρόνια δεν αρνήθηκα να σας συναντήσω. Είναι οι καθημερινές μας συναντήσεις και συζητήσεις εδώ στους δρόμους, στις πλατείες και στα χωριά του Λούρου και αυτό το γνωρίζετε καλά.

Το δικό μου debate είναι η καθημερινή επαφή με τα υπουργεία και τους φορείς να κερδίσουμε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις, είναι οι ασταμάτητες επαφές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συνεργασίες και συνέργειες με ξένα κράτη, με πανεπιστήμια αλλά και με φορείς και οργανώσεις κάθε είδους που μπορεί να προσφέρουν και να συνδράμουν στην εξωστρεφή ανάπτυξη του τόπου μας.” 

Είναι όταν αντί για λέξεις εντυπωσιασμού και θεατρινισμούς μετά από πρόβες, παίρνουν θέσεις τα έργα, οι αναπτύξεις αλλά και σε ρεαλιστικό επίπεδο και οι ανάγκες και οι ελλείψεις που υπάρχουν και που μέσα από τον ίδιο το μακροχρόνιο σχεδιασμό μας, γνωρίζω καλά και πόσες, και που και ποιες είναι! 

Απλά σας καλώ να δείτε το φυλλάδιο που σας δώσαμε με τις προγραμματικές μας δηλώσεις το 2019 και να διαπιστώσετε ότι δεν ήταν ένα πολυσέλιδο ανέφικτο πρόγραμμα εντυπωσιασμού, ή πολύ χειρότερα όπως σε αυτές τις εκλογές πολιτικάντικα πράττει ο Συνδυασμός «Ανάπτυξη Τώρα» ένα τρικάκι με απλούς τίτλους δίχως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο. 

Ήταν μία συγκεκριμένη ρεαλιστική λίστα εκ των οποίων ολοκληρώσαμε και υλοποιούμε το 80%, εκ των οποίων τα πιο σημαντικά και με σπουδαιότερο σημείο ότι επιτύχαμε και άλλα περισσότερα για τα οποία δεν είχαμε δεσμευτεί! 

Αγαπητοί συντοπίτες μου,

Η πρώτη τετραετία μου ως Δήμαρχος μόνο εύκολη και σε συνθήκες κανονικότητας  δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Η τριετής πανδημία, το αδιέξοδο της απλής αναλογικής και η ενεργειακή κρίση γονάτισαν και κράτησαν πίσω στην υλοποίηση έργων και στόχων όλους τους Δήμους της χώρας και ιδίως της δικής μας κατηγορίας.

 

Ξεκινώ τη φράση μου ορθά και ξεκάθαρα! Τα περισσότερα προγράμματα και έργα που έχουν υποβληθεί σε μελέτες προς υλοποίηση, εκτός όλων αυτών που ολοκληρώσαμε και βρίσκονται υπό εξέλιξη και υπό δημοπράτηση, θα δημοπρατηθούν και υλοποιηθούν στην επόμενη διετία και αυτό όσοι μας κατηγορούν για μηδενικό έργο το ξέρουν καλά!” 

Ελπίζουν απλά ως πολιτικοί γύπες να κάτσουν πάνω στην υλοποίηση του προγράμματός μας ώστε να καπηλευτούν τη δική σας επιτυχία που μας δώσατε το 2019 την εντολή να τα υλοποιήσουμε.

Δεν μπορεί να συμβεί όμως αυτό, διότι παρόλο τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες πετύχαμε πολλά, υλοποιούμε ακόμα περισσότερα και δεν αποτελέσαμε ένα εύκολο θύμα για πολιτικούς «γύπες» και «άρπαγες»…

Πληγωθήκαμε όπως όλοι αλλά με την αίσθηση καθήκοντος και της ευθύνης προς τους Δημότες σταθήκαμε όρθιοι και πολλές φορές αντιστρέψαμε με τεράστια καταγεγραμμένη επιτυχία την κρίση σε ευκαιρία.

Στο Λούρο θέσαμε σε πλήρη λειτουργία τον Βιολογικό και ξεκίνησαν οι υπόλοιπες συνδέσεις στο Λούρο Ωρωπό και Στεφάνη  της Εξωτερικής διακλάδωσης της αποχέτευσης των ακινήτων μέχρι την θέση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης :  Προϋπολογισμού 237.000,00 ευρώ.

Στη Δημοτική Ενότητα Λούρου η καθημερινότητα ανέβηκε σκαλί, με το καθημερινό έργο της δημοτικής αρχής που συνέχισε ότι θετικό παρέλαβε αλλά και ανέπτυξε από το μηδέν και εμπλούτισε την προσφορά της δημοτικής αρχής στην καθημερινότητα των Λουριωτών σε κάθε γωνιά.

Ένας Λούρος καθαρός και νοικοκυρεμένος αλλά πάντα όπως παντού με πολλά ζητήματα και θέματα να επιλυθούν.

Ανανεώσαμε την πλατεία και αναβαθμίζουμε με όργανα την εξαιρετική παιδική χαρά όπως και αυτή που κατασκευάσαμε στη Στεφάνη, Ωρωπό και προχωράμε σε νέες παιδικές σε κάθε Τοπική Κοινότητα. 

Συντηρήσαμε υποδειγματικά τα σχολικά συγκροτήματα στο Λούρο και στον Ωρωπό και με την πλήρη ανανέωση του στόλου καθαριότητας και με πρόγραμμα ανακύκλωσης θα έχουμε την άφιξη των μπλε κάδων ανακύκλωσης ώστε να  πετύχουμε την πιο καθαρή συμφωνία εξοικονόμησης.

 

Και όταν μιλώ για εξοικονόμηση να αναφερθώ στο φωτοβολταϊκό πάρκο που αναπτύξαμε χάριν στο διακρατικό πρόγραμμα  που διασώσαμε και τρέξαμε για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους στο πλαίσιο της κλιματικής κρίσης και της ενεργειακής κρίσης που θα συνδεθεί με το βιολογικό.

Πάνω επίσης στο θέμα του περιβάλλοντος και της κλιματικής κρίσης ετοιμάζουμε την αναβάθμιση με ανάπλαση στο στολίδι του Λούρου στον Άγιο Βαρνάβα για ένα πάρκο ενημέρωσης και ευαισθησίας με το ΟΦΥΠΕΚΑ. Άλλωστε η Δημοτική Ενότητα Λούρου θα κληθεί με τις εκβολές του ποταμού , τα μονοπάτια όπως ήδη η διαδρομή Ζάλογγο – Σούλι περνά από τη Μονή Αβάσσου αλλά και τα χωριά να πρωταγωνιστήσει στο βιωματικό βιώσιμο τουρισμό που το νέο μάστερ πλαν τουρισμού θα εμπεριέχει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, με έμφαση στους κλάδους της αγροδιατροφής και της μεταποίησης και τους τομείς της πράσινης και μπλε οικονομίας.

Σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα με τη Σύνταξη σχεδίου η  οποία προβλέπεται Ανάδειξη και διασύνδεση των βιοτόπων του Δήμου με επίκεντρο τον Υγροβιότοπο του Αμβρακικού Κόλπου αλλά και με την ανάπτυξη  σχεδίου Ολοκληρωμένης Χωρικής Παρέμβασης Αμβρακικού (ΟΧΕ Αμβρακικού) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και τους Δήμους του Αμβρακικού οι εκβολές του Λούρου αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη περιβαλλοντική στρατηγική.

Πετύχαμε το σπουδαίο για την Ένταξη και της Δ.Ε Λούρου για σύνταξη Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου καθώς και τη Σύνταξη φακέλου Διαγωνισμού για την μελέτη πολεοδόμησης της περιοχής επεκτάσεων της Δ.Ε Λούρου.

Εντάξαμε για χρηματοδότηση  τη διαμόρφωση της κεντρικής δημοτικής οδού του Λούρου ανακατασκευή και πεζοδρόμια στο σχολείο φωτισμός και διαβάσεις Προϋπολογισμού :250.000€ (Leader ΕΤΑΝΑΜ).

Πραγματοποιήσαμε, Υλοποιούμε και Συμβασιοποιούμε Βελτιώσεις  αγροτικών  δρόμων ασφαλτοστρώσεις, διανοίξεις και σειρά συντηρήσεων λόγο φυσικών καταστροφών σε όλες τις τοπικές κοινότητες με προϋπολογισμό πάνω από 1.500.000 Ευρώ  

Στα θέματα της Ύδρευσης Λούρου έχουμε το έργο από πηγές Σκάλα Λούρου: Προϋπολογισμού: 201.612,90 ευρώ που ολοκληρώνεται. Επίσης με την ΔΕΥΑΠ ξεκινήσαμε μελέτες αντικατάστασης δικτύων Ύδρευσης  από το Λούρο και συνεχίζουμε σε κάθε Τοπική κοινότητα. Διαχειριζόμαστε το πόσιμο νερό με καθαρισμούς στις δεξαμενές, χλωριώσεις και ελέγχους ποιότητας με το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.  

Στα αθλητικά υλοποιήσαμε τη συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδων ΔΕ Λούρου Προϋπολογισμού:50.000,00 ευρώ και ξεκινήσαμε  την κατασκευή γηπέδου 5*5 στην ΤΚ Λούρου Προϋπολογισμού:108.000 ευρώ (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ). Επίσης ολοκληρώσαμε και υποβάλαμε την μελέτη για την ολική και λειτουργική ανακαίνιση του σταδίου στο  Λούρου προϋπολογισμού 920.000 Ευρώ. 

Στο φωτισμό ξεκινάμε την αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας. (HELENA).

Επίσης ολοκληρώσαμε την καταγραφή της δημοτικής περιουσίας Δ.Ε Λούρου. 

Στα πολιτιστικά ο  Λούρος πλέον είναι ανεξάρτητος με τη λειτουργία του χορευτικού και του ωδείου όπου δίχως αμοιβή δημότες και κυρίως τα παιδιά αποκτούν μία μουσική παιδεία αλλά και στηρίζουμε έμπρακτα τη δυναμική ποιοτική δημοτική φιλαρμονική Λούρου.

Εκτός από την καθημερινή λειτουργία του Δημαρχείου με την ψηφιακή υπηρεσία της πλατφόρμας εκμηδενίσαμε αποστάσεις και διαδικασίες από το γραφείο του Δημάρχου και διαμέσου της εφαρμογής οι υπηρεσίες λαμβάνουν κάθε μήνυμα, έλλειψη ή και αίτημα και παρακολουθούμε, μαζί και εγώ από τον υπολογιστή στο γραφείο μου, τη διαδικασία της εξέλιξης έως την επίλυση σε κάθε βήμα.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα όσα ολοκληρώθηκαν και υλοποιούνται αλλά και τα πολλά που σχεδιάζουμε πλέον σε άλλους όρους δυναμικής και σε νέες συνθήκες διοίκησης εκτός αδιεξόδων απλής αναλογικής.

Αγαπητοί συντοπίτες μου,

“Η ανανέωση της συμφωνίας της νίκης όλων των δημοτών την επόμενη Κυριακή με τη μαζική εκλογή του Συνδυασμού ενότητας, προόδου, ανάπτυξης, εμπειρίας, γνώσης, ήθους και εξωστρέφειας είναι η δική σας επιβεβαίωση !

Είναι η επικύρωση και συνέχεια στην αρχική σας εντολή και η μη ακύρωση ή καταστροφή του μεγάλου έργου που έχει ήδη υλοποιηθεί αλλά και βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν μάγοι και μαγικά ραβδιά  αλλά η αλήθεια του μόχθου και του χρόνου και η «απάτη» της ψευδαίσθησης  που ακούγεται πιο εύκολα στα αυτιά από την αλήθεια!” 

Την απάτη του όλα θα γίνουν αμέσως και εύκολα από όσους δεν κοιτούν το καθήκον της αποστολής προς εσάς αλλά την καρέκλα δίχως φραγμούς και αίσθηση ευθύνης.

“Επιλέξτε τους εργάτες της αλήθειας, που έκαναν και λάθη και παραλείψεις και καθυστερήσεις μέσα στα πολλά πρωτόγνωρα και τραγικά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. “

Διετέλεσα Δήμαρχος σε πολύ δύσκολες συνθήκες και εποχές και μαζί με την ομάδα της δημοτικής μας αρχής και όσων έβαλαν πλάτη. 

“Σήμερα με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε τα όσα επιτύχαμε αλλά με αίσθηση ευθύνης και καθήκοντος λέμε και τη συγγνώμη μας για όσα δεν καταφέραμε ή και καθυστερήσαμε, γιατί έχουμε ευπρέπεια, ρεαλισμό και καθαρό πρόσωπο στη ζωή.”

Το παρόν πλέον είναι απρόβλεπτο αλλά και το η επόμενη ημέρα και το μέλλον γεμάτο προκλήσεις με υψηλές απαιτήσεις. 

“Δεν διανύουμε απλά δημοτικές εκλογές σε άλλες εποχές για πειράματα και πειραματισμούς λύπησης ή και συμπάθειας προς μαθητευόμενους μάγους και κατά φαντασία παντογνώστες!”

Εμείς λέμε ΝΑΙ στο αύριο πηγαίνοντας μπροστά και ΟΧΙ στην εσωστρέφεια πηγαίνοντας πίσω σε ξεπερασμένες πρακτικές  !

Την επόμενη Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου στις εκλογές, η ανανέωση της συμφωνίας της Νίκης όλων των Δημοτών από την πρώτη Κυριακή θα είναι ξεκάθαρη και δυναμική! 

Όλοι στις κάλπες να μην λείψει κανείς η αποχή δεν βοηθά τους πολλούς και ικανούς της ανάπτυξης και της προόδου στο αύριο αλλά τους λίγους και ελλιπείς που φοβούνται το αύριο και κρύβονται στο χθες… 

Συνεχίζουμε όλοι μαζί γιατί είμαστε μία ομάδα με ενότητα και ποιότητα, γιατί είμαστε η συνένωση των εκφραστών της σοβαρότητας, της ευθύνης, της γνώσης, του ρεαλισμού, της ευθύνης και της λογικής!

Ο ΛΟΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ! 

Ο ΛΟΥΡΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ! Ο ΛΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ !

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΙΚΗ!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς είμαι ο δικός σας Δήμαρχος, είμαι ο δικός σας Νίκος Γεωργάκος, θα είμαι όπως ήμουν πάντα στο πλευρό σας υλοποιώντας και προσπαθώντας!

Έφτασε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τους Τοπικούς Υποψήφιους για την κοινότητα Καναλίου και το  ψηοφοδέλτιο νίκης των 73 Δημοτικών Συμβούλων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα