Δευτέρα, 29/04/2024 | 19:03

Αχιλλέας Γκούμας : Στόχος μας η ουσιαστική στήριξη του ΤΟΕΒ

614 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/10/2023, 10:44 μμ | 1 σχόλιο

Τον τοπικό οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας, Αχιλλέας Γκούμας.
Ως εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου με αρμοδιότητα του ΤΟΕΒ, ο Αχιλλέας Γκούμας γνωρίζει καλά τα προβλήματα και αυτό είναι κάτι που τόνισε και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Ευάγγελος Τζάκος. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας πρωτοστάτησε στο δικαστικό αγώνα του ΤΟΕΒ, για την επανασύνδεση του ρεύματος από την ΔΕΗ.
Ο Αχιλλέας Γκούμας επεσήμανε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η ουσιαστική στήριξη του ΤΟΕΒ για την μείωση της δαπάνης λειτουργίας των αντλιοστασίων και του δικτύου άρδευσης, με στοχευμένες παρεμβάσεις. Ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες παρεμβάσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” για τον πρωτογενή τομέα.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ήταν επίσης ο Γραμματέας του ΤΟΕΒ Τσάτσης Ιωάννης και τα μέλη Τσαβέλης Δημήτρης και Ζώνιος Βασίλειος.

 

 

 

1 σχόλιο για “Αχιλλέας Γκούμας : Στόχος μας η ουσιαστική στήριξη του ΤΟΕΒ”

  1. Ο/Η Γιαννης λέει:

    Ο δημαρχος της καρδιας μας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα