Κυριακή, 05/05/2024 | 02:02

Ξεχωριστή Εκδήλωση του “Ψυχαργώς” στην Πρέβεζα

826 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/10/2023, 11:28 μμ | 0 σχόλια
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση οι Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης-Πρόγραμμα “Ψυχαργώς” γιόρτασαν την παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.
Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας άνοιξε η υπεύθυνη των Δομών Βασιλική Μπόρου, η οποία υπογράμμισε ότι η ψυχική υγεία είναι δικαίωμα όλων μας κι έτσι οφείλουμε να είμαστε πιο επιεικείς και ανεκτικοί με τον διπλανό μας.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι το να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης των ψυχικών ασθενειών αποτελεί επιτακτική ανάγκη συγχαίροντας το προσωπικό των δομών για το έργο τους.
Τον χαιρετισμό του διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σκανδάλη, διάβασε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ Σταύρος Μιχάλης, σημειώνοντας ότι η ψυχική υγεία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την ευημερία και την ποιότητα ζωής κάθε ανθρώπου, θυμίζοντας την ξεχωριστή εκδήλωση του καλοκαιριού που έγινε στο κηποθέατρο με τον αείμνηστο Γιάννη Θάνη στην οποία έλαβαν μέρος οι ένοικοι των Δομών.
Η πρώην Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Ελευθερία Αγγέλη αποτύπωσε τις εντυπώσεις της από την πρώτη επίσκεψη στον ξενώνα έως και τις μετέπειτα δράσεις που αναπτύχθηκαν και αφορούσαν τη λογοτεχνία, την ποίηση, τη μουσική, την κοινωνία.
Ακολούθησε η προβολή της βραβευμένης ταινίας μικρού μήκους “ΤΕΟ, ο γείτονάς μου” σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρτέρη, ενώ η όμορφη βραδιά έκλεισε με τη μουσική παράσταση «Πλανόδιοι Μουσικοί» με τους Κώστα Θωμαΐδη στο τραγούδι και Μανώλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα