Δευτέρα, 06/05/2024 | 14:17

Νίκος Γεωργάκος: “Χτίζουμε” την Πρέβεζα του 2030 που ονειρευόμαστε”

1554 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/10/2023, 8:42 πμ | 0 σχόλια
Στα χαρακτηριστικά της νίκης του στον Δήμο αναφέρθηκε μετά την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά, εκφράζοντας την απόλυτη δικαίωση για το αποτέλεσμα αλλά και την ικανοποίηση για την πρώτη θέση της παράταξης στις τρεις δημοτικές ενότητες με ποσοστό που ξεπέρασε το 46%.
Ο κ. Γεωργάκος ευχαρίστησε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που στήριξαν την εκ νέου υποψηφιότητα του, σημειώνοντας ότι η στήριξη των προέδρων δείχνει το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα αναδεικνύει τη θέληση να υποστηριχθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας.
“Ο μεγάλος νικητής είναι ο κόσμος της Πρέβεζας” είπε ο κ. Γεωργάκος τον οποίο και ευχαρίστησε και σημείωσε ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα προχωρήσουν σημαντικά έργα στον Δήμο Πρέβεζας. Έργα που άργησαν να ξεκινήσουν το προηγούμενο διάστημα, λόγω και της πανδημίας.
Την προηγούμενη τετραετία δουλέψαμε μεθοδικά, βάλαμε τις βάσεις και έχουμε ξεκινήσει ένα έργο για την Πρέβεζα του 2030 που ονειρευόμαστε είπε ο Δήμαρχος Πρέβεζας και αναφέρθηκε στις συνεργασίες με τα πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Πατρών, στην ΟΧΕ του Αμβρακικού, σε έργα που έχουν σχέση με το περιβάλλον αλλά και στα μεγάλα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης και που όπως είπε θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε όλο το δήμο και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε ότι την επόμενη πενταετία θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες στο πλαίσιο της προώθησης μιας περιβαλλοντικά και κοινωνικά βιώσιμης ανάπτυξης. Ο ίδιος έκανε λόγο για έναν διαφορετικό δήμο και αναφέρθηκε στις αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου και στις διευθύνσεις με βάση τον νέο οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας εξηγώντας ότι το κλειδί της επιτυχίας η δομημένη ομάδα με τα άτομα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξης. “Στη μεγάλη ομάδα χωρούν όλοι και οι 17 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι λίγοι για την Πρέβεζα του 2030” είπε μετά άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας.
ΠΗΓΗ-φωτό: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα