Τρίτη, 30/04/2024 | 02:51

“Νέο ξεκίνημα-Συνεχίζουμε” Χρήστος Μπόχτης: Ζητώ τη στήριξή σας ώστε με όραμα & ευθύνη να συνεχίσουμε όσα θετικά άρχισαν

648 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/10/2023, 5:16 μμ | 0 σχόλια

Μία εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκφράζω κάποιες σκέψεις…
Παρόλο που η στάση κάποιων ανθρώπων με εξέπληξε δυσάρεστα, δε μετάνιωσα καθόλου για την απόφασή μου να εμπλακώ στον εκλογικό αγώνα!Κίνητρό μου είναι πάντα το ενδιαφέρον μου για αυτόν τον όμορφο και παραμελημένο τόπο, που μόλις τα τελευταία χρόνια κάνει κάποια βήματα ανάπτυξης. Στόχος μου είναι η προσφορά, με όποιο τρόπο μπορώ, για να γίνει ο Δήμος μας ένας τόπος με ελπίδα και προοπτική για τα παιδιά μας.
Ως μαχόμενος εκπαιδευτικός έχω βιώσει την αγωνία των μαθητών μου για το μέλλον τους αλλά και την πίκρα που γεννά ο ξενιτεμός τους, όταν δε μπορούν να σπουδάσουν ή να εργαστούν στον τόπο καταγωγής τους.
Η δημιουργία βιβλιοθηκών αλλά και τόπων για πολιτιστικές δραστηριότητες με τη χρήση άδειων πια εγκαταστάσεων είναι στις πρώτες προτεραιότητες.
Η στήριξη Συλλόγων και φορέων που προωθούν την πνευματική ζωή, στηρίζουν την παράδοση και συμβάλλουν στη μάθηση και στην ενασχόληση με τον αθλητισμό θα δώσουν διέξοδο στις αναζητήσεις της νεολαίας μας. Η ανάπτυξη της περιοχής σε συνδυασμό με το σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος και της ιστορίας του τόπου θα μας οδηγήσει σε μια οικονομική και πολιτιστική πρόοδο χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
Ζητώ τη στήριξή σας ώστε με όραμα και ευθύνη να συνεχίσουμε όσα θετικά άρχισαν!
Σας ευχαριστώ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα