Τρίτη, 30/04/2024 | 11:51

Δήμος Ζηρού “Νέα Πορεία” : Μήνυμα ΝΙΚΗΣ έστειλαν Κρανιά και Τύργια!

538 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/10/2023, 3:51 μμ | 0 σχόλια

 

Μήνυμα ΝΙΚΗΣ έστειλαν Κρανιά και Τύργια!

Απόψε στις 20.00 η επίσκεψη και ομιλία του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, στον Γοργόμυλο

  

Κρανιά και Τύργια έστειλαν σήμερα το δικό τους νικηφόρο μήνυμα. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης, επισκέφθηκε τις δύο περιοχές και μίλησε στους κατοίκους.   Παρουσίασε τα θετικά που έγιναν τα τελευταία χρόνια παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν η πανδημία και η ενεργειακή κρίση. Εστίασε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν σε Κρανιά και Τύργια, ενώ με ευθύτητα και ειλικρίνεια μίλησε και για εκείνα που δεν έγιναν τα οποία όπως είπε: Έχουν δρομολογηθεί και θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Ανέφερε ότι το βάρος τώρα έχει πέσει στην οδοποιία και ήδη έχει αναλάβει ο εργολάβος για να κατασκευάσει περίπου 2,5 χλμ. ασφαλτοστρώσεις.

Αναφέρθηκε στην κατασκευή της Παιδικής χαράς, στην ύδρευση όπου έχουν γίνει ήδη σημαντικά βήματα βελτίωσης και προγραμματισμός για νέο έργο στην Τύργια που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα, μίλησε για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Τύργια συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1,4 εκ. ευρώ και άλλα.

Υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε κάθε κοινότητα, ο πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο και ζήτησε τη στήριξη των υποψηφίων της παράταξης «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού» για τους οποίους όπως σημείωσε: Είναι άτομα ικανά με αγάπη για τον τόπο και μεγάλη διάθεση για προσφορά!.

«Δεσμεύομαι ότι με το νέο τοπικό Συμβούλιο και μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους ως μία ομάδα, θα ενσκήψουμε ακόμη περισσότερο πάνω στα ζητήματα που αφορούν τόσο την Κρανιά όσο και την Τύργια για να δίνουμε διαρκώς τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Για εμάς δεν παίζει ρόλο τι ψηφίζει ο καθένας, με ποιον είναι συγγενείς ή κουμπάρος. Όλοι είναι ίσοι και αυτό το τηρούμε απαρέγκλιτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Επιπλέον εξήρε τις προσπάθειες των Τοπικών Συλλόγων, των κτηνοτρόφων που κρατούν ζωντανή την Κοινότητα της Κρανιάς, αλλά και τους αγρότες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Τύργια. 

Τέλος ζήτησε από τους κατοίκους να διαβάσουν προσεκτικά το φυλλάδιο με τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ώστε να τους γνωρίζουν ποιοι είναι και να κάνουν τις επιλογές τους. 

«Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό να ξέρετε ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που με τη δική σας στήριξη θα διαχειριστούν τις τύχες του Δήμου την επόμενη 5ετία. Να γνωρίζετε τα βιογραφικά τους και τι θέλουν να κάνουν. Η διοίκηση του Δήμου είναι πολύ σοβαρή απόφαση και δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν και να έχουν στη διάθεσή τους μόνο μία λίστα από ονόματα» ανέφερε σχετικά.  

Οι ειλικρινείς συζητήσεις που είχε ο Δήμαρχος με τους κατοίκους κατέδειξαν την ισχυρή σχέση που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με παραγωγή έργου αλλά και σχεδιασμό για το μέλλον του τόπου. 

Απόψε στις 20.00 ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Γοργόμυλο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα