Κυριακή, 28/04/2024 | 23:17

“Νέα Πορεία-Δήμος Ζηρού”: Ηλιοβούνια, Πέτρα και Νέα Κερασούντα ενίσχυσαν τον αέρα ΝΙΚΗΣ

606 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/10/2023, 12:17 πμ | 0 σχόλια

Ηλιοβούνια, Πέτρα και Νέα Κερασούντα ενίσχυσαν σήμερα τον αέρα ΝΙΚΗΣ της «Νέας Πορείας για τον Δήμο Ζηρού»

Πλήθος κόσμου έσπευσε ν’ ακούσει τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή και με το πιο θερμό του χειροκρότημα να στείλει δυνατό μήνυμα για νικηφόρο αποτέλεσμα στις κυριακάτικες εκλογές.

Ο Δήμαρχος Ζηρού αφού έκανε αναφορά στο έργο του Δήμου αλλά και στον προγραμματισμό για τη νέα πενταετία, ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τη «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού» και να μη χαθεί ούτε μία ψήφος.

Σχολίασε το γεγονός ότι η αντίπαλη παράταξη δεν έχει πρόγραμμα, αλλά ούτε και ένα φυλλάδιο με τα βιογραφικά των υποψηφίων δεν κατάφερε να τυπώσει, για να γνωρίσει ο κόσμος τους υποψηφίους και να μπορεί να κάνει συγκρίσεις.  

Επανέλαβε ότι είναι υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο της «Νέας Πορείας για τον Δήμο Ζηρού» και καυτηρίασε το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο της αντιπάλου παρατάξεως υπάρχουν αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν ‘πληγώσει’ κατά το παρελθόν τον Δήμο και τώρα επιδιώκουν να επανέλθουν από το παράθυρο. «Όχι για να προσφέρουν –όπως είπε- αλλά για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Να επαναφέρουν στον Δήμο τη στασιμότητα και της αδιαφάνεια και κάποιοι να αποφύγουν τις νομικές διώξεις.  Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Δεν θα τους δώσουμε συγχωροχάρτι!. Ο Δήμος δεν γυρίζει πίσω» υπογράμμισε. 

 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής: 

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Μελιανά 19.00

Θεσπρωτικό 20.30

 

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Φιλιππιάδα 20.30

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα