Παρασκευή, 03/05/2024 | 20:42

«Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού»: Ρωμιά και Ριζοβούνι είπαν δυναμικό «Ναι»

528 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/10/2023, 9:19 πμ | 0 σχόλια

Σήμερα ήταν η σειρά της Ρωμιάς και του Ριζοβουνίου να πουν ένα δυναμικό «ΝΑΙ» στη «Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού».

Και στις δύο Κοινότητες συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να στείλει μήνυμα ΝΙΚΗΣ εν όψει των κυριακάτικων εκλογών. 

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, αναφέρθηκε στα θετικά που έγιναν στον Δήμο και στις δύο Κοινότητες, αλλά και στα έργα που έχουν δρομολογηθεί να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Υπογράμμισε τη σπουδαιότητα των Τοπικών Συμβουλίων στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών και ζήτησε από τους συμπολίτες να μελετήσουν το φυλλάδιο με τα βιογραφικά των υποψηφίων, για να γνωρίζουν ποιοι αποτελούν το ψηφοδέλτιο της «Νέας Πορείας για τον Δήμο Ζηρού».

Καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν έχει εκδόσει ανάλογο φυλλάδιο άλλη παράταξη (εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης) ώστε να μπορούν οι πολίτες να κάνουν συγκρίσεις και να επιλέξουν εκείνους που θέλουν να τους διοικήσουν την επόμενη μέρα. 

«Ακόμη και αυτή η …παράλειψη δείχνει κάτι για εκείνους που σας μιλούν για αλλαγή σελίδας στον Δήμο… Μάλλον πηγαίνουν τις σελίδες προς τα πίσω…’ σχολίασε με νόημα ο Δήμαρχος Ζηρού, θέλοντας να καταδείξει και το ότι στο ψηφοδέλτιο της αντιπάλου παρατάξεως υπάρχουν υποψήφιοι που έρχονται από το παρελθόν και έχουν συνδέσει το όνομά τους με την στασιμότητα και την αδιαφάνεια στον Δήμο.  

Αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής θα επισκεφθεί το Δρυόφυτο και τον Άγιο Γεώργιο με το εξής πρόγραμμα: 

Δρυόφυτο 20.00

Άγιος Γεώργιος 20.30

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ηλιοβούνια 18.00

Πέτρα 18.30

Νέα Κερασούντα 19.00

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Θεσπρωτικό 20.30

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Φιλιππιάδα 20.30

  

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα