Κυριακή, 28/04/2024 | 12:14

Μικρές πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας-Του Βασίλη Σπ. Ευαγγέλου

776 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/10/2023, 1:45 μμ | 0 σχόλια

Μικρές πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές του  Συνδέσμου Συρρακιωτών  Πρέβεζας.

Δικαίωμα, να είναι μέλη του Συνδέσμου Συρρακιωτών  Πρέβεζας, έχουν, όσοι εξ αίματος είναι Συρρακιώτες και όσοι και όσες έχουν σύζυγο Συρρακιώτη.

  Δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν:

1.Όσοι είναι μέλη του Συνδέσμου Συρρακιωτών  Πρέβεζας και εφόσον πληρώσουν την ημέρα των εκλογών την συνδρομή των 5 ευρώ.

2.Όσοι εγγραφούν ως νέα  μέλη του Συνδέσμου, την ημέρα των εκλογών και καταβάλουν την συνδρομή των 5 ευρώ.

  Δικαίωμα, να υποβάλλουν αίτημα, για να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών  Πρέβεζας, έχουν, όλα τα μέλη του συνδέσμου και εφόσον υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, το αργότερο μέχρι τις 22:00,  το αίτημά τους είτε στα γραφεία είτε με email .

   Hμερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι, η  22 Οκτωβρίου 2023, στα γραφεία του Συνδέσμου .Η διαδικασία ξεκινά στις 10:00 ,με τα τυπικά( Εκλογή Προεδρείου-Απολογισμός Απερχόμενου Δ. Σ.  κ.α), και το πέρας της εκλογικής διαδικασίας είναι στις 15:00 το μεσημέρι .

   Σχετικά με την ψηφοφορία ,υπάρχει ενιαίο ψηφοδέλτιο και έχουμε δικαίωμα να βάλουμε εως 5 σταυρούς. Στο Δ.Σ. συμμετέχουν 7 μέλη και είναι αυτά που θα έχουν λάβει τους περισσοτέρους σταυρούς στην διαδικασία των εκλογών. Ο πρόεδρος και οι υπόλοιπες θέσεις στο Δ.Σ. προκύπτουν μετά από ψηφοφορία των μελών του Δ.Σ.

Διεύθυνση γραφείων Συνδέσμου: Λεωφόρος Ιωαννίνων 165-Πρέβεζα.

Hλεκτρονική διεύθυνση Συνδέσμου: syrrakopreveza@yahoo.gr

Bασίλης Σπ. Ευαγγέλου

Υποψήφιος ,για μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα