Παρασκευή, 03/05/2024 | 23:19

Απονομή ετικέτας ποιότητας “ETwinning School Label” 2023-24 στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

661 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/10/2023, 1:39 μμ | 0 σχόλια
Μια σημαντική διάκριση έλαβε το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας. Ο λόγος για την απονομή ετικέτας ποιότητας “ETwinning School Label” 2023-24 η οποία δίνεται σε σχολεία που αποτελούν πρότυπο για άλλα σχολεία.
To 4o Γυμνάσιο Πρέβεζας είναι το μοναδικό σχολείο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πρέβεζας που έλαβε τη συγκεκριμένη διάκριση η οποία απονεμήθηκε σε 132 μονάδες της χώρας, ενώ στην ίδια κατηγορία βρίσκονται άλλα μόνο 3 σχολεία από την Ήπειρο (Πρότυπο Λύκειο Ζωσιμαίας Ιωαννίνων, 2ο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικκής Εκπαίδευσης, και 18ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων) .
H ετικέτα ποιότητας αναγνωρίζει και αξιολογεί τη συμμετοχή, τη
δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο των μεμονωμένων εκπαιδευτικών, μελών της κοινότητας, αλλά ολόκληρου του σχολείου, όπου συνεργάζονται ομάδες εκπαιδευτικών και ο επικεφαλής του σχολείου, ενώ για να αποδοθεί αξιολογούνται διάφορες παράμετροι και δράσεις.
Τα σχολεία eTwinning είναι επίσημα αναγνωρισμένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως πρότυπα και συγκροτούν ένα δίκτυο πρωτοπόρων σχολείων που θα χαράξουν τη μελλοντική πορεία της δράσης.
Η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Βαρβάρα Ζαντραβέλη ευχαριστεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , τα μέλη του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης στην Ελλάδα και όλους τους συνεργάτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ συγχαίρει όλα τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων , τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους γονείς για τις άοκνες προσπάθειες όλων με συλλογική δουλειά και αφοσίωση σε μια κατεύθυνση το σχολείο να είναι πηγή γνώσης, δημιουργίας , αυτενέργειας και συνεργατικότητας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα