Δευτέρα, 29/04/2024 | 19:17

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Βασίλης Ντόντορος: Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω, να ανέβει η πόλη

674 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/10/2023, 8:45 πμ | 0 σχόλια

Ένα από τα αξιοπρόσεκτα και άξια επιλογής πρόσωπα που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια είναι ο Βασίλης Ντόντορος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας με τον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας” και υποοψήφιο Δήμαρχο τον νυν δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Το μήνυμα του Βασίλη Ντόντορου για τις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου:

Αγαπητοί συμπολίτες μου, είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού ¨Δήμος της Καρδιάς μας¨!

Πρώτιστο μέλημά μου, να μετατρέψω την αγάπη που έχω για τον τόπο μας σε πράξεις!

Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω, στο να ανέβει η πόλη μου ακόμη περισσότερο.

Πρώτα στα μάτια των συμπολιτών μου και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της. Η Πρέβεζα είναι ένας τόπος με τεράστια ιστορία, με σπάνια φυσική ομορφιά.

Είναι ένας τόπος με πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά για την οποία νιώθω περήφανος και θέλω να συμβάλλω στο να ζωντανέψει το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση όλων μας!

Η πόλη μας έχει προβλήματα που αποζητούν λύσεις, χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά.

Χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις, βήματα και έργα που αρχικά θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τη δική μας και των παιδιών μας και στη συνέχεια όλων αυτών που επιλέγουν τον τόπο μας για τις διακοπές τους!

Φίλες και φίλοι, Γεννήθηκα στην Πρέβεζα όπου και κατοικώ έως σήμερα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Yπηρετώ στην Πολεμική Αεροπορία ως υπαξιωματικός. Γνωριζόμαστε και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μία σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που επιθυμώ να αναπτύξω με όλους τους συμπολίτες μου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζητώ για πρώτη φορά από όλες και όλους εσάς να μου δώσετε τη δύναμη, τη στήριξή σας στην απόφαση μου αυτή, να προχωρήσουμε μαζί μπροστά, με στόχους, με αγάπη για την πόλη που όλοι αγαπάμε για να τη φτάσουμε εκεί που αξίζει  και να χτίσουμε το μέλλον που της ταιριάζει!!!

Με εκτίμηση Βασίλης Ντόντορος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα