Πέμπτη, 02/05/2024 | 06:00

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και Άρης Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών της Πρέβεζας

608 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2023, 9:35 πμ | 0 σχόλια

Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα από τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας με την συνδιοργάνωση της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας, θα βρεθούν ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας αντίστοιχα.

 

Στο πρώτο παιχνίδι που άνοιξε και το τουρνουά η ομάδα της Πρέβεζας (Pre League), αντιμετώπισε τον Α.Ο Λαμίας (Volley Leaguea), την οποία και κέρδισε με 3-2 στα σετ (25-20), (24-26), (23-25), (25-10), (15-10).

Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20 την ομάδα της Λαμίας, η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι κερδίζοντας τα επόμενα δύο σετ με (24-26) και (23-25).

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 2-2 στα σετ με 25-10 πηγαίνοντας το παιχνίδι στο ταί μπρέκ, εκεί όπου οι αθλήτριες της ομάδας της Πρέβεζας κέρδισαν με 15-10, λαμβάνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑ, ΚΟΣΜΙΔΟΥ, ΜΥΘΟΥ, ΠΕΠΟΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ, AURAM, ΜΕΛΟΥ, ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΥ, ΤΟΤΣΙΔΟΥ, ΚΟΥΚΑ, ΣΙΟΥΛΑ.

Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ (ΑΓΓΕΛΗΣ): ΠΑΓΩΝΗ, OLIVEIRA, YAGMUR, PEJICIC, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ, ΣΟΥΛΙΩΤΗ, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΣΙΟΠΟΥ.

 

Στον δεύτερο αγώνα η ομάδα του Απόλλων Καλαμάτας (Pre League)  κέρδισε το πρώτο σετ με 25-21 τον Άρη Θεσσαλονίκης (Volley League).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως πολύ γρήγορα κατάφερε και γύρισε το εις βάρος της σκορ, κερδίζοντας τα επόμενα τρία σετ και μάλιστα με το ίδιο σκορ 25-20, κάνοντας το 3-1, παίρνοντας το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας.

 

Α.Σ. ΑΡΗΣ (ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ): ΧΩΡΙΑΤΗ, ΒΑΡΔΑ, ΚIM, ΣΑΚΚΑ, ΣΤΑΙΚΟΥ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ, ΚΑΛΑΠΟΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΤΑΚΙ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ, JOULIE, ΜΑΡΠΥ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΜΥΤΣΙΚΙΔΗΣ): ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, YOLANDE, ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΟΤΗ, ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ, ΦΑΚΗ, ΡΩΣΣΙΑΔΟΥ, ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, ΓΙΟΛΛΑ Ν., ΓΙΟΛΛΑ Ε., ΚΑΚΚΑ, ΒΑRΒΑΝΟVA.

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

17.30 Μικρός τελικός – (Α.Ο Λαμίας vs Απόλλων Καλαμάτας)

20.00 Μεγάλος τελικός – (Φ.Γ.Σ Πρέβεζας vs Άρης Θεσσαλονίκης)

 

Γραφείο Τύπου

Φιλαθλητικός Γ.Σ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα