Κυριακή, 28/04/2024 | 18:04

Δήμος Ζηρού: «Ανοιχτή συζήτηση του δημάρχου και των υποψηφίων με τους πολίτες»

663 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2023, 9:52 πμ | 0 σχόλια

Ξεχωριστή και παραγωγική η «Ανοιχτή συζήτηση του δημάρχου και των υποψηφίων με τους πολίτες» που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου στο Θεσπρωτικό

 

Με προσωπική πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή πραγματοποιήθηκε απόψε στο Θεσπρωτικό ανοιχτή και άμεση δημόσια συζήτηση δημάρχου, υποψηφίων και δημοτών, γύρω από ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. 

Ο Δήμαρχος Ζηρού αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ζήτησε να του εκθέσουν τους προβληματισμούς, τις παρατηρήσεις τους αλλά και τις ιδέες και τις απόψεις τους. Τους κάλεσε να κλείσουν τα αυτιά τους σε λασπολογίες και αήθεις επιθέσεις λέγοντας: “Στα ψεύδη και στην τοξικότητα που προσπαθούν να εισάγουν κάποιοι στον προεκλογικό διάλογο εμείς απαντάμε με τα έργα και το πρόγραμμά μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί είμαστε νόμιμοι και καθαροί σε όλα”.  Ακολούθησαν συζητήσεις με τους πολίτες αλλά και φωτογραφίσεις. Ήταν μία όμορφη και παραγωγική εκδήλωση που άρεσε στον κόσμο  ο οποίος κατέκλυσε τον χώρο μπροστά από το εκλογικό Κέντρο!.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα