Πέμπτη, 02/05/2024 | 06:41

Π.Ε. Πρέβεζας : 45χρονος φέρεται να βίασε ανήλικη

1973 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/09/2023, 7:29 μμ | 0 σχόλια

 

Μια υπόθεση συγκλόνισε και τάραξε την ηρεμία στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

και συγκεκριμένα στη Φιλιππιάδα του Δήμου Ζηρού την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, αφού πρόκειται για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Για το θέμα κινητοποιήθηκαν οι αρχές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και η υπόθεση αφορά βιασμού ανήλικης κοπέλας από 45χρονο αλλοδαπό στη δομή, στο κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων στη Φιλιππιάδα στο πρώην στρατόπεδο Πετροπουλάκη.

Το ανήλικο κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το θλιβερό συμβάν θα γνωρίζουμε από ενημέρωση και δελτίο τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής διεύθυνσης Ηπείρου.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας για το συμβάν:

Συνελήφθη σήμερα (13-09-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο άτομο.
Ειδικότερα, ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που περιήλθε σήμερα στην παραπάνω υπηρεσία, κατηγορείται ότι χθες (12-09-2023) το μεσημέρι εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη ανήλικη αλλοδαπή νεότερη των 12 ετών.
Από την επιληφθείσα υπηρεσία παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα