Δευτέρα, 29/04/2024 | 13:59

“Δήμος της Καρδιάς μας” : Ο Σπύρος Μπέλλος επιτελεί κοινωνικό έργο και αξίζει να στηριχθεί

1090 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/09/2023, 10:28 μμ | 0 σχόλια

 

Είναι ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, είναι καλλιεργημένος πνευματικά και χρήσιμος στην τοπική κοινωνία αφού επιτελεί κοινωνικό έργο.

Ο Εκπαιδευτικός Σπύρος Μπέλλος είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Λούρου με την παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” του νυν Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου.

Επιτελεί κοινωνικό έργο και αξίζει να στηριχθεί.

Ο Σπύρος Μπέλλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Λούρο όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά του. Εργάζεται ως δάσκαλος στο Δημοτικό σχολείο και τα τελευταία 6 χρόνια είναι διευθυντής.

Η καθημερινή τριβή και επικοινωνία με όλες τις ηλικιακές ομάδες των συμπολιτών της περιοχής και η ενασχόλησή του με τον συνδικαλισμό ήταν από τους παράγοντες που οδήγησαν τον Σπύρο Μπέλλο να αποδεχθεί την πρόταση του Νίκου Γεωργάκου και να τεθεί υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Λούρου.

Ο ίδιος σημειώνει αναφορικά με την υποψηφιότητά του: “Πιστεύω ότι είμαι γνώστης των προβλημάτων της όμορφης περιοχής μας με τις τόσες δυνατότητες ανάπτυξης και με τη στήριξή σας θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας.”

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα