Δευτέρα, 29/04/2024 | 09:55

Παρουσίαση υποψηφίων και βασικών δεσμεύσεων από τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

664 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/09/2023, 11:16 πμ | 0 σχόλια
Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των βασικών αξόνων του προγράμματός του παρουσίασε χθες το βράδυ στη συμβολή των οδών Θεοφάνους και Εθνικής Αντιστάσεως ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ανάπτυξη Τώρα” και υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας.
Ο κ. Νίτσας χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του ως μια κίνηση που δεν σχετίζεται με συμφέροντα και ιδιοτέλεια υπογραμμίζοντας ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διακυβεύεται το μέλλον του Δήμου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας έκανε λόγο για συμβόλαιο τιμής με το λαό καταθέτοντας τις προτεραιότητες που αφορούν την βελτίωση της καθημερινότητας, την τοπική οικονομία, το περιβάλλον, τις υποδομές, τον πολιτισμό-αθλητισμό , την ενίσχυση των ευάλωτων δημοτών κλπ.
Μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε για την ανέγερση μουσικού σχολείου, την πιστοποίηση των παιδικών χαρών, την απομάκρυνση του αμιάντου από τον Ωρωπό, την ανέγερση νέου νοσοκομείου, την ίδρυση νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος και άλλες παρεμβάσεις για το Δήμο και τις Δημοτικές Ενότητες.
Ο κ. Νίτσας απεύθυνε πρόσκληση στήριξης για τη νίκη του συνδυασμού “Ανάπτυξη Τώρα”, ενώ η βραδιά έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα