Σάββατο, 27/04/2024 | 10:41

Μεθοδικός και αποτελεσματικός: Ο Δημήτρης Γκόλιας με τον “δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο!

516 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2023, 3:13 μμ | 0 σχόλια
Είναι από τα πλέον συμπαθή άτομα που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια. Είναι αγωνιστής της ζωής και οι μάχες είναι τρόπος ζωής για τον Δημήτρη (Μήτσο) Γκόλια. Εξελέγη στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας το 2019 με την παράταξη “Δημοτική Ανατροπή” του Βαγγέλη Ροπόκη και στη θητεία του στο τοπικό συμβούλιο απέδειξε ότι δεν βγήκε για να βγει, έκανε τις παρεμβάσεις του, έκανε τις εμπεριστατωμένες προτάσεις του  και αυτή τη φορά το πάει ένα βήμα παραπέρα έχει θέσει ως στόχο την προεδρία στο τοπικό συμβούλιο Πρέβεζας. Προέρχεται από την κεντροαριστερά και σαφέστατα ο Δημήτρης Γκόλιας είναι και μεθοδικός και αποτελεσματικός.
Ο ίδιος σημειώνει για την υποψηφιότητά του:
“Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκή ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη σου. Και είναι γνωστή η διαδρομή μου, οι αγώνες και η συνεισφορά μου στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες των ΑμεΑ όπου ανήκω και γενικότερα στο σύνολο ευπαθών ομάδων, ως σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας.
Επιθυμώ να συνεχίσω το έργο μου αυτό με ανιδιοτέλεια και αγάπη, πλέον, διεκδικώντας την θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι εκλογές αυτές έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.
Δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε ιδεολογίες. Είναι μια διαδικασία ευθύνης.
Η στήριξη, η ανάδειξη προσώπων και η ψήφος μας είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου.
Γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρά πλέον ο κομματισμός, ούτε οι κομματικές σφραγίδες υποψηφιότητας. Το αντίθετο εξ ορισμού ο θεσμός αυτός δημιουργεί προϋποθέσεις για συνεργασία, συναίνεση και συγκλίσεις.
Πρέπει η τοπική αυτοδιοίκηση να εκφράζει ένα εύρος συνεργασιών σε ένα κοινό προσυμφωνημένο πλαίσιο θέσεων για την λειτουργία, την διοίκηση και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Γι αυτό ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Δήμο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών.”
Με εκτίμηση,
Γκόλιας Δημήτριος 
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος, Κοινότητας του Δήμου Πρέβεζας
Με το συνδυασμό ¨ο Δημος της Καρδιας μας¨ και επικεφαλής τον Νικο Γεωργάκο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα