Σάββατο, 27/04/2024 | 18:52

“Βήμα στο Αύριο”- ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΟΛΟΣΗΣ: Ας εργαστούμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας

547 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2023, 3:03 μμ | 0 σχόλια

Στη διαδρομή  της ζωής μας, συναντάμε σημαντικές στιγμές που χαράζουν το παρελθόν μας, καθώς και στόχους που διαμορφώνουν το αύριο. Σήμερα, επιθυμώ να συνεργαστούμε για ένα κοινό όραμα – το μέλλον του Δήμου μας.
Καθώς πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω να με υποστηρίξετε στην προσπάθειά μου να εκπροσωπήσω τα συμφέροντά μας στο δημοτικό συμβούλιο. Πίστευω πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας, αν συνεργαστούμε.
Στη θέση του δημοτικού συμβούλου, επιδιώκω να εστιάσω σε δύο κύριους τομείς:  τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου μας και την  αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ταμείου ανάκαμψης, διασφαλίζοντας ότι ο Δήμος Πάργας θα αναπτύσσεται και θα εξελίσσεται σε αυτή την εποχή της ψηφιακής επανάστασης.
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μπορεί να είναι πολλές, αλλά αυτό που μας ενώνει είναι η πίστη μας στη δύναμη του τόπου. Θα εργαστώ αδιακρίτως για να δημιουργήσω έναν δήμο που θα είναι ακόμη πιο ανοιχτός, ανεκτικός και προοδευτικός.
Σας καλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες, τις ανησυχίες και τις ελπίδες σας. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να διαμορφώσουμε εναν Δήμο που θα είναι πρότυπο για άλλες πόλεις.
Η ψήφος σας  είναι ο σπουδαιότερος τρόπος για να συμβάλετε σε αυτό τον στόχο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας. Ας εργαστούμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας.
#vimastoavrio #dimospargas #achilleasgoumas

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα