Δευτέρα, 29/04/2024 | 09:12

Μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας από τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

551 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/09/2023, 9:00 πμ | 0 σχόλια
Με μια σεμνή τελετή λόγω των γεγονότων της Θεσσαλίας θέλησε να τελεστεί ο αγιασμός του εκλογικού του κέντρου ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Γεωργάκος επικεφαλής του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.
“Η ενότητα είναι το καλό απέναντι σε κάθε κακό και το ξέρουμε πολύ καλά” είπε ο κ. Γεωργακός, επεσήμανε ότι η οικογένεια του συνδυασμού “Δήμος της καρδιάς μας” πρώτη έδωσε το παράδειγμα, άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης και τόνισε ότι με τα τραγικά γεγονότα όλοι κατανοήσαμε την σοβαρότητα της άρτιας τεχνογνωσίας που πρέπει να έχει μια διοίκηση.
Απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τους προέτρεψε να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο “το σπίτι” του συνδυασμού όπως είπε για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της παράταξης. Ο ίδιος σημείωσε ότι “ως ομάδα θα νικήσουμε στις 8 Οκτωβρίου και τις επόμενες μέρες θα δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα