Τετάρτη, 01/05/2024 | 03:37

“Δήμος της καρδιάς μας” Φώτης Ζέρβας: Αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια χωρίς ακρότητες

539 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2023, 6:32 μμ | 0 σχόλια

Από τις υποψηφιότητες αλλά και από τις κοινωνικές δυνάμεις που στηρίζουν φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Κεντροαριστερά στο μεγαλύτερο τμήμα της συμμαχεί με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” και τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο!

Με τον “δήμο της καρδιάς μας” και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο θα είναι ο προερχόμενος από την Κεντροαριστερά και συγκεκριμένα το  ΠΑΣΟΚ Φώτης Ζέρβας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, ο οποίος σχολίασε ως εξής την υοψηφιότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Και επίσημα με τον Νίκος Γεωργάκος Δήμος της Καρδιάς μας λοιπόν.
Σας ζητάμε να μας δώσετε την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και να το ολοκληρώσουμε.
Μια παράκληση μόνο θα ήθελα.
Στο ψηφοδέλτιο αυτό, πέρα από τους πολύ έμπειρους και ικανούς ανθρώπους που δίκαια θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, έχουμε πολλά νέα και αξιολογότατα παιδιά.. Αυτά είναι τα παιδιά μας, που αύριο θα πάρουν στα χέρια τους τις τύχες του τόπου μας και δεν πρέπει να τα απογοητεύσουμε. Ας γεμίσουμε λοιπόν τα ψηφοδέλτια μας, με 4 σταυρούς και όχι εγωιστικά μόνο με 1 ή 2 επιλογές.
Τουλάχιστον από την πλευρά μου αυτό θα γίνει.
Καλό μας αγώνα. Έναν αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια χωρίς ακρότητες, γιατί την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ πάλι όλοι μαζί, για να συνεχίσουμε τις ζωές μας.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα