Σάββατο, 27/04/2024 | 10:27

Δήμος Πρέβεζας- “Δήμος της Καρδιάς μας” : Μία κατηγορία μόνος του ο Σπύρος Κόκκαλης

890 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/09/2023, 6:40 μμ | 0 σχόλια

Ο  Σπύρος Κόκκαλης είναι  υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος  με τον “Δήμο της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και εξυπακούεται ότι είναι … μια κατηγορία μόνος του!

Και πρόκειται για μια ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική από τον Κεντροαριστερό χώρο στην παράταξη του κ. Γεωργάκου.

Ο Σπύρος Κόκκαλης είναι βγαλμένος από τα σπλάχνα της τοπικής κοινωνίας, από μικρό παιδί  μεγαλώνει και ζυμώνεται με την ίδια την κοινωνία της Πρέβεζας, τίποτα δεν του χαρίστηκε, μόχθησε για να φτάσει να είναι αναγνωρίσιμος.

Ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός και αγαπά παθολογικά την Πρέβεζα. “Εγώ Καφετζής είμαι” θα τον έχετε ακούσει να λέει! Διατέλεσε με επιτυχία επί σειρά ετών πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δεν είναι τυχαίο ότι όπου κι αν έχει εκτεθεί ως υποψήφιος, έχει εκλεγεί! Έχει εκλεγεί και έχει θητεύσει Αντιπρόεδρος τόσο στο διοικητικό συμβούλιο  Επιμελητήριο Πρέβεζας όσο και στη διοίκηση της  ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Για την εκλογή του  ως γραμματέας στη νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ πριν κάποιους μήνες, η υπεροχή του ήταν συντριπτική, δείγμα της απήχησης που έχουν οι λέξεις Σπύρος Κόκκαλης στον κόσμο της περιοχής μας.

Προσωπικοί ήταν οι λόγοι της παραίτησής του από γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας, όμως παραμένει εκεί πιστός στρατιώτης  του χώρου όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, αναπόφευκτα θα επεκταθεί και σε επίπεδο Δημοτικών εκλογών.

Είναι αξιοσημείωτο βέβαια το γεγονός ότι ο Σπύρος αποσπά την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση κόσμου από όλους τους κομματικούς χώρους.

Είναι μια υποψηφιότητα προερχόμενη από την Κεντροαριστερά μεν, κοινής αποδοχής δε!

Έχει στεντόρεια φωνή, είναι ζωηρός και τουριστικότατος. Είναι βέβαιο ότι με την εκλογή του Σπύρου Κόκκαλη στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, το θεσμικό αυτό όργανο θα αποκτήσει στοιχεία που δεν είχε ποτέ ξανά,  ίσως και  από την αρχή της ιστορίας του…

Είναι απόλαυση και να αντιπαρατεθείς και να συγκρουστείς μαζί του, υπερασπιζόμενος ο καθένας τις ιδέες του, όμως κακία δεν θα υπάρξει ποτέ,  γιατί είχε, έχει και θα έχει την καρδιά μικρού παιδιού γι’ αυτό κι ο κόσμος τον αγαπά!

Κάθε φορά που του ζητήθηκε βοήθεια για την Πρέβεζα, δεν το σκέφτηκε καθόλου, βρέθηκε μπροστά δίνοντας το άπαν των δυνάμεών του για να βοηθήσει.

Στον πολιτισμό προσφέρει και μέσα από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας αφού είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. αλλά κυρίως είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, τις οποίες φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία!

Για την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” και τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, η υποψηφιότητα του Σπύρου Κόκκαλη προσθέτει μεγάλη δυναμική και είναι από τα πρόσωπα που θα ήθελαν να έχουν όλα τα ψηφοδέλτια!

Θα είναι ο σφυγμός και η φωνή της αγοράς στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας μέσα από την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” , στα πλαίσια του πλουραλισμού, της πολυφωνίας και της πολιτικής συνεννόησης που υπάρχει στην παράταξη του Δημάρχου της καρδιάς μας Νίκου Γεωργάκου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα