Τρίτη, 30/04/2024 | 23:20

“Δήμος της Καρδιάς μας”-Σπύρος Βρυώνης στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ: Αν βάλω κάποιο στόχο αργά ή γρήγορα θα τον πετύχω

1107 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/09/2023, 10:24 πμ | 0 σχόλια

 

Έναν  από τους πιο συμπαθείς υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους Πρέβεζας φιλοξενήσαμε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Β΄μέρος της εκπομπής “ΤΟΜΗ στην ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα.

Ο Σπύρος Βρυώνης είναι από τους ανθρώπους που από μικρό παιδί εργάζεται και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των πάντων, χάρη στον ακέραιο χαρακτήρα του, την εργατικότητά του και το ήθος του. Εργάζεται στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα ως τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ο Σπύρος Βρυώνης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του νυν Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Σε ότι αφορά την απόφασή του να είναι υποψήφιος με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο: Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πάρα πολλά γιατί είμαι ένας άνθρωπος που κινούμαι συνεχώς και βλέπω πράγματα που μπορούν να γίνουν σε αυτό τον Δήμο και θεωρώ ότι αυτή η παράταξη μπορεί να τα κάνει.

Σε νεαρή ηλικία ήταν DJ και η φήμη του είχε φτάσει στο εξωτερικό, αφού έπαιζε μουσική στο εξωτερικό ήταν κάτι που θέσαμε στον  Σπύρο Βρυώνη ο οποίος σημείωσε: Έκανα το χόμπι μου δουλειά και μου βγήκε σε πολύ καλό, έκανα κάποια ταξίδια τα οποία δεν θα τα έκανα, αν δεν έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίζω για δύομιση χιλιάδες Έλληνες σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Γερμανίας στο Ντύσελντορφ στο REX. Αυτό το συναίσθημα αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις.

Εργάστηκε σε τουριστικές περιοχές, αλλά από το 2019 και μετά είδε την ανάπτυξη που έρχονταν στην Πρέβεζα και άλλαξε ερχόμενος στην Πρέβεζα: Αυτή η αλλαγή ήταν περισσότερο γιατί ερχόμενος από τα νησιά και άλλες περιοχές είδα ότι έρχονταν η Ανάπτυξη στην Πρέβεζα και είδα ότι με χρειάζονταν ο τόπος μου και αυτά που ξέρω ήθελα να τα δώσω στον τόπο μου για να πιάσουν τόπο! Μετά τον Covid η Πρέβεζα είχε αύξηση του τουρισμού, είδα την Πρέβεζα να έχει πάρει ένα μεγάλο κομμάτι του τουρισμού από τη Λευκάδα. Συνομιλούσα με αρκετό κόσμο που μου ζητούσαν να τους βρω δωμάτια για να κάνουν τις διακοπές τους στην Πρέβεζα. Αυτό για μένα δείχνει πολλά. Αφήνεις τη Λευκάδα που έχει τόσα χρόνια τουρισμό, για να έρθεις στην Πρέβεζα. Ερχόμενοι στην Πρέβεζα έμειναν έκπληκτοι με το πόσο καλό φαγητό έχει η πόλη μας και οικονομικό γι’ αυτό που προσφέρουμε. Τα Beach Bar πλέον είναι τόσο οργανωμένα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από beach bar άλλων τουριστικών περιοχών. Το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε με δύναμη και όρεξη γιατί αυτός ο κόσμος μπορεί να τριπλασιαστεί και να πενταπλασιαστεί κάθε καλοκαιρινή σαιζόν. Κι αυτό θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε και τη σαιζόν, άρα θα αυξηθούν και τα έσοδα του δήμου και του καθενός στην τσέπη του.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του ο Σπύρος Βρυώνης σημείωσε: “Είμαι ένας άνθρωπος που οι περισσότεροι που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι αν βάλω κάποιο στόχο, αργά ή γρήγορα θα τον πετύχω γιατί κάποια πράγματα θέλουν και χρόνο για να γίνουν. Είμαι πεισματάρης και με ότι καταπιαστώ θα το φέρω σε πέρας πάντα με προσωπικές πρωτοβουλίες και με προσωπική δουλειά

Για την επόμενη πενταετία στο Δήμο Πρέβεζας, το όραμά του Σπύρου Βρυώνη και οι φιλοδοξίες του αποτυπώνονται στην ειλικρινή του τοποθέτηση: Έχει πάρει καλή σειρά ο Δήμος, αν τώρα είναι διαφημισμένος, στο 60,70,80% εγώ θέλω να τον δω να έχει εκτόξευση. Να έχουμε τουρισμό όλες τις εποχές, να μην περιμένουμε να δουλέψουμε από το Πάσχα, μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Με τους καταστηματάρχες της Εστίασης του Δήμου Πρέβεζας που συνομίλησε ο Σπύρος Βρυώνης του μετέφεραν ότι η περιοχή μας φιλοξένησε περισσότερο κόσμο από ποτέ.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής στο Β΄μέρος με τον Σπύρο Βρυώνη

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα