Σάββατο, 27/04/2024 | 21:03

“Δήμος της Καρδιάς μας”: Προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Πασσάς προσθέτουν ποιότητα στα Δημοτικά συμβούλια!

732 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/09/2023, 12:57 μμ | 0 σχόλια

Ξεχωρίζουν και είναι ευχής έργον να συμμετέχουν τέτοιοι άνθρωποι στην αυτοδιοίκηση, γιατί οι γνώσεις τους, οι εμπειρίες τους, η οξυδέρκειά τους και η διορατικότητά τους, είναι από μόνα τους στοιχεία προς όφελος των πολιτών.

Η παράταξη “Δήμος της Καρδιάς μας” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον νυν Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, έχει την τύχη να έχει υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πρέβεζας τον γιατρό Γιώργο Πασσά.

Προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Πασσάς προσθέτουν ποιότητα στα Δημοτικά συμβούλια και είναι προνόμιο να υπάρχουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων, για το μέλλον των ίδιων, των πολιτών!

Με καταγωγή από το Μιχαλίτσι και γεννημένος στην Πρέβεζα, ο διευθυντής ΕΣΥ και ακτινοδιαγνώστης στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωάννινων Γιώργος Πασσάς, θα βρίσκεται στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” Νίκου Γεωργάκου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη “Δήμος της καρδιάς μας” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Ο Γιώργος Πασσάς έχει διατελέσει αιρετός Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατρών του Γ.Ν. Χατζηκώστα, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα