Πέμπτη, 02/05/2024 | 18:59

“Δήμος της Καρδιάς μας”: Ο Χρήστος Λούπας ελπίδα για ζωντανή ανανέωση στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας

804 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/09/2023, 9:55 μμ | 0 σχόλια

Είναι από τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια των Δημοτικών συνδυασμών. Είναι εργασιομανής, τελειομανής, επίμονος και έχει όραμα να δει τον Δήμο Πρέβεζας να παίρνει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, από τον τουρισμό μέχρι και τον πρωτογενή τομέα και δη τον αγροτικό τομέα.

Ο Χρήστος Λούπας εδώ και πολλά χρόνια αφιερώνει πολύ χρόνο από τη ζωή του για τον πολιτισμό και είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας” που διοργανώνει το Καρναβάλι, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και είναι το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία από όλες τις απόψεις.

Ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα, είναι αγρότης, αλλά πάνω από όλα είναι ο καθημερινός μας φίλος. ο άνθρωπος που θα συναντήσεις στην Πρέβεζα και θα μπορέσεις να ανταλάξεις απόψεις για ζητήματα της Πρέβεζας και όχι μόνο.

Έχει μεγάλη διάθεση για προσφορά, καίγεται να προσφέρει στον Δήμο Πρέβεζας και να προσπαθήσει με όλες τους τις δυνάμεις ότι καλύτερο για το σύνολο των Δημοτών Πρέβεζας.

Ο Χρήστος Λούπας αποτελεί ελπίδα για ζωντανή ανανέωση στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και αξίζει της προσοχής και της επιλογής των Δημοτών Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα