Κυριακή, 28/04/2024 | 02:45

Δήμος Ζηρού “Μαζί για τον Πολίτη”: Ζιώγας Βασίλειος: Με ικανότητες και διάθεση προσφοράς!

908 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/09/2023, 9:33 πμ | 0 σχόλια

 

Ένα από τα νέα, άφθαρτα, με ικανότητες και διάθεση προσφοράς που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια, είναι και ο Βασίλης Ζιώγας.

Ο Βασίλης είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Ζηρού με την παράταξη “Μαζί για τον Πολίτη” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Ζηρού.

Είναι από τα πρόσωπα που μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην ανανέωση του πολιτικού συστήματος και αξίζει της προσοχής και της επιλογής των Δημοτών Ζηρού!

Φίλες/Φίλοι,
αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω δυο λόγια στα πλαίσια της υποψηφιότητας μου με το συνδυασμό «Μαζί για τον πολίτη» με επικεφαλής τον κύριο Γεώργιος Ζυγούρης.
Η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα κοινά γεννήθηκε πριν από καιρό όταν συνειδητοποίησα ότι δε μου άρεσε πια η πόλη μου, η πόλη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και αποφάσισα να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τότε σκέφτηκα, λοιπόν, ότι δεν έχει νόημα να συζητάω απλά με τους γύρω μου, να κρίνω, να κατηγορώ και να παραπονιέμαι αλλά να συμμετέχω ενεργά για να προσπαθήσω να αλλάξω όλα αυτά που με ενοχλούν και με κάνουν να μετανιώνω που επέλεξα να ζήσω εδώ.
Λίγο μετά, ήρθε η πρόταση του κυρίου Γιώργου Ζυγούρη, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων, σοβαρού και καλλιεργημένου την οποία με χαρά αποδέχτηκα αφού προσμέτρησα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Στην πορεία, συνάντησα και πολλούς νέους ανθρώπους με τους οποίους συστρατευτήκαμε με τον κοινό αυτό σκοπό: Να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο, να χαιρόμαστε να ζούμε εδώ. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πρώτη φορά διενεργούνται δημοτικές εκλογές με τόσο μεγάλη συμμετοχή και ενεργοποίηση τόσων νέων ανθρώπων, οι οποίοι είτε είναι υποψήφιοι είτε απλά έχουν άποψη και την εκφράζουν, προβληματίζονται και θέλουν, όλα αυτά που δε μας αρέσουν, να αλλάξουν.
Ο τόπος μας έχει πολλές προοπτικές, η θέση του είναι κομβική και αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας στα χωριά, τα οποία είναι βασικά. Πρέπει η Φιλιππιάδα να αποκτήσει πνοή, να ζωντανέψει, να προοδεύσει τεχνικά και πολιτισμικά.
Έτσι λοιπόν, ζητάω την ψήφο σας για να μου δώσετε δύναμη να προσφέρω στον τόπο αυτό. Ο σκοπός της ψήφου δεν είναι να βοηθήσετε εσείς εμάς αλλά να μας δώσετε την ευκαιρία να δουλέψουμε για τον τόπο που αγαπάμε με ανιδιοτέλεια και σεβασμό. Η ψήφος σας είναι ευθύνη, ψηφίζετε για εσάς και για τα παιδιά σας. Ψηφίζετε δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για τα επόμενα 5 χρόνια, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μόνο όλοι #mazi θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να εξελίξουμε τον τόπο μας. Στις 8 Οκτωβρίου, δεν κοιτάμε πίσω. Στις 8 Οκτωβρίου, πάμε #mazi για την αλλαγή , για την αισιοδοξία, για την εξέλιξη. Ψηφίζουμε Μαζί για τον Πολίτη.
Με αγάπη και σεβασμό,
Ζιώγας Βασίλειος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ζηρού

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα