Σάββατο, 27/04/2024 | 18:33

Απάντηση σε Δημοσίευση του συνδυασμού “Βήμα στο Αύριο”

1254 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/09/2023, 3:10 μμ | 0 σχόλια

Πραγματικά ντρέπομαι για εσάς κ. Γκούμα και για ορισμένους υποψήφιους σας. Εσείς πριν από λίγες ημέρες κάνατε μια ανάρτηση σχετικά με την οικογένεια σας και ότι κάποιοι χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν το σκοπό τους. Κάτι το οποίο κάνετε και εσείς τώρα χρησιμοποιώντας την δικιά μου οικογένεια. Και επειδή δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε λόγο θα σας απαντήσω γιατί ίσως και να μην γνωρίζετε.

Ας ξεκαθαρίσουμε αρχικά τι σημαίνει ανάθεση ή σύμβαση με ένα πρόσφατο γεγονός. Εχτές  στο δημαρχείο της Πάργας οι υπολογιστές σε 3 υπηρεσίας δεν λειτουργούσαν λόγω βλάβης στο δίκτυο.  Αν δεν είχαν γίνει οι αναθέσεις αυτές δεν θα μπορούσα να πάω και να διορθώσω το πρόβλημα γιατί πολύ απλά δεν θα μπορούσα να πληρωθώ για την εργασία μου και για τα ανταλλακτικά που απαιτήθηκαν. Ξέρετε ο δήμος εξακολουθεί να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τους πολίτες και την προεκλογική περίοδο.

Τώρα το γιατί εγώ και όχι κάποιος άλλος και αν αυτό είναι ηθικό. Γιατί έχω πείρου 15 χρόνια που συνεργάζομαι με το δήμο και κάνω όλες αυτές τις εργασίες. Γιατί έχω συνεργαστεί με 4 διαφορετικές δημοτικές αρχές και η συνεργασία μας ήταν άψογη όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί αυτή την στιγμή όλοι οι συνάδερφοι μου (δεν είμαστε και πολλοί) συνεργαζόμαστε με τον δήμο. Γιατί με την προηγουμένη δημοτική αρχή και στην αντιπολίτευση τον αδερφό μου εξακολουθούσα να συνεργάζομαι και με μεγαλύτερες αναθέσεις που προέκυπταν λόγω των αναγκών του δήμου. Και για εμένα αυτό είναι το ηθικό και όχι να γινόταν οι αναθέσεις σε επιχειρηματίες εκτός δήμου επειδή  ο αδερφός μου είναι στην αντιπολίτευση. Να πω επίσης ότι δεν είμαι εγώ αλλά εμείς, μια ομάδα ανθρώπων που εργαζόμαστε όλοι μαζί, ζούμε στον τόπο μας  και τα χρήματα από όλες τις εργασίες μας μένουν εδώ. 

Ο νυν δήμαρχος όπως και ο προηγούμενος προς τιμήν τους, μπόρεσαν να αντιληφθούν ότι πρόκειται για 2 διαφορετικά άτομα με διαφορετικές οικογένειες, διαφορετικές επαγγελματικές πορείες, και ότι ο Γιάννης Μάρκου κάνει την δουλειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι΄αυτό συνεχίζει να την κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ο αντιδήμαρχος ή ο δημοτικός σύμβουλος είναι σε αυτή τη θέση για να προσφέρει και ποτέ τους δεν μας συσχέτισαν.

Έχω και άλλα πολλά να αναφέρω αλλά δεν θέλω να κουράσω περισσότερο.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ανάρτηση ήταν παρορμητική και αναμένω την συγγνώμη σας.

Ειδάλλως επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου στα αρμόδια δικαστήρια.

Με εκτίμηση,

Ο αδερφός του αντιδημάρχου!!!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα